Geannuleerd: Toneelschuur Producties - Drie Zusters

Deel deze pagina
za 12 dec 2020 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


Deze voorstelling is vanwege de nieuwe coronamaatregelen geannuleerd. Bezoekers met kaarten zijn hier persoonlijk over geïnformeerd.

Geen rang (vrije zit):   € 19,50

Eline Arbo won de regieprijs 2020 voor haar theaterhit ‘Weg’ met Eddy Bellegueule. Opnieuw komt ze met een eigen radicale theaterbewerking. Ditmaal van ‘Drie Zusters’, de klassieker van Anton Tsjechov. Ze trekt in haar voorstelling een parallel tussen Tsjechovs drie zussen, die op een beter leven hopen, en de positie van vrouwen in onze huidige tijd. Waarom ontwikkelt de emancipatie zich hier niet sneller? Vinden we het wel prima zo? Denken we dat het niet beter kan?

Een politieke voorstelling die, zoals we eerder hebben gezien bij Eline Arbo, ook licht, humoristisch en muzikaal zal zijn. Met een achtkoppige cast, waaronder Diewertje Dir, Sarah Janneh en Keja

Klaasje Kwestro als de drie zussen.

Toneelschuur Producties is een podcast gestart: de Theaterbeprater. Acteur Sander Plukaard gaat in de podcast in gesprek met acteurs, regisseurs, dramaturgen, scenografen, muzikanten en meer.  Luister hier naar de podcast.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Geen rang (vrije zit) :   € 19,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 19,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

De Gemeenschap  Nederlandse Comedie  vr 26 mrt 2021 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Toneel
Johanna ter Steege  Ik heet Lucy Barton  wo 14 apr 2021 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden