Aluin - Don't fuck with Artemis (Terug uit Troje III) (15+)

do 27 jan 2022 - 19:30 uur - Middenzaal


De Trojaanse oorlog is voorbij. Koning Agamemnon is vermoord door zijn vrouw omdat hij zijn dochter Ifigineia offerde voor de strijd. Wat niemand weet, is dat Artemis haar op het laatste moment heeft gered, ze leeft nog. Vele jaren gaan voorbij, totdat Ifigineia besluit terug te gaan naar huis…. Na de succesvolle tournees van ‘De Wraak van Ifigineia’ en ‘(it sucks to be) Helena’ presenteert Aluin het derde deel van haar Terug uit Troje Trilogie. In de theaterreeks staan de effecten van oorlog op de mens en familie centraal. De geschiedenis is bekend, maar deze personages hoorden we zelden. De mythologische figuren komen tot leven in een hedendaagse setting. ‘Don’t fuck with Artemis’ is een hilarische noodlotskomedie over de verdoemde kinderen van een rampzalig nageslacht.

1e rang:   € 14,50

Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement bij restaurant Stravinsky reserveren. Kijk onder ‘Arrangementen’ voor meer informatie.

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

1e rang :   € 14,50   Normaal tarief
2e rang :   € 13,00   Normaal tarief
1e rang:   € 14,50

Anderen bestelden ook

Toneelgroep Oostpool  De Bananengeneratie  do 17 nov 2022 - 20:30 uur - Middenzaal Toneel
Toneelgroep Oostpool/Toneelschuur Producties  Geschiedenis van Geweld  wo 14 dec 2022 - 20:00 uur - Middenzaal Toneel