André Manuel - De Zieke Geest

vr 03 feb 2023 - 20:30 uur - Kulturhus Borne - Cabaret


De mens, het blijft een raadselachtig wezen.

Want waarom kiest de één voor een carrière als porno-acteur, terwijl de ander niet verder komt dan een keertje voorzichtig masturberen bij de nieuwste Wehkamp-gids? En hoe komt het dat het altijd mánnen zijn die een baantje als seriemoordenaar ambiëren terwijl vrouwen standaard het rolletje van slachtoffer hebben? Wat is het verschil tussen een clown en een president? Bestaat er goed zonder kwaad? Is zwart mogelijk zonder wit? En wat doen we met al het grijs?

Het zijn vragen waarop Manuel een antwoord gaat vinden. In De Zieke Geest. Deel 1 van een nu al legendarisch drieluik. Later volgen nog Het Goddelijke Lichaam en De Eenzame Ziel. Maar dat komt nog. Nu eerst De Zieke Geest. Manuel’s 18e programma. Eindelijk volwassen!

Geen rang (vrije zit):   € 18,50

André Manuel staat bekend als bikkelharde satiricus. De shows van deze Diepenheimer zit vol incorrecte schimpscheuten, harde grappen en beledigingen. Maar Manuel zet ze zo slim en functioneel in dat je weinig anders kunt dan de conclusie van de Volkskrant onderstrepen: ‘André Manuel is een van de interessantste cabaretiers in Nederland.’ Hij is inhoudelijk, geestig, fantasierijk en gitzwart.”

Geen rang (vrije zit) :   € 18,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 18,50

Anderen bestelden ook

Jan Riesewijk & Tweeduuster  Kot bie 'T hoes  do 05 jan 2023 - 20:00 uur - Middenzaal Muziek
  Cabarestafette  wo 18 jan 2023 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret