Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Lonneke van Leth producties - De Zaak Carmen (première)

Deel deze pagina
vr 21 sep 2018 - 20:00 uur - Rabozaal


Dansthriller over de moord op Carmen. Lonneke van Leth bewerkte deze klassieke opera van George Bizet tot een eigentijdse dansversie en danst zelf de hoofdrol.

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt dankzij steun van Schouwburg Hengelo, de Provincie Overijssel (via de Stichting 4 Oost), het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel en het Fransen Fonds.

1e rang:   € 24,50

Choreografe Lonneke van Leth maakt met haar verhalende en beeldende dansstijl van iedereen een dansliefhebber! Zij bewerkte de klassieke opera Carmen tot een eigentijdse dansthriller. De minnaar bekent de moord, maar de dienstdoende rechercheur kan de zaak maar niet loslaten. Het publiek wordt getuige van de reconstructie van deze klassieke moord. Carmen trekt de rechercheur mee in de meest duistere afgronden van de menselijke geest en hij verliest zijn grip op de werkelijkheid. Zelfs na haar dood speelt zij nog het verleidingsspel. Klik hier voor de trailer. 

‘De zaak Carmen’ bevat nieuw gecomponeerde muziek van Maxim Shalygin, die live wordt uitgevoerd door 11 musici van het New European Ensemble. Acteur Hugo Maerten (Toneelgroep De Appel) speelt de rol van rechercheur. Samen met haar team van professionele dansers en een ensemble van 26 dansamateurs en -studenten uit Twente zet Van Leth een intense en rauwe voorstelling neer in een groots en spannend decor van beeldend kunstenaar Vincent de Kooker.

TIP: bestel de Danspas voor slechts € 89,50 en krijg toegang tot maar liefst 14 dansvoorstellingen.

Deze voorstelling is te zien op:

So Nice Theaterdiner

Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 24,50   Normaal tarief
1e rang :   € 17,50   CJP / Jeugd
2e rang :   € 22,00   Normaal tarief
2e rang :   € 15,50   CJP / Jeugd
3e rang :   € 19,50   Normaal tarief
3e rang :   € 14,00   CJP / Jeugd
4e rang :   € 17,00   Normaal tarief
4e rang :   € 12,00   CJP / Jeugd
1e rang:   € 24,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Brandweerman Sam (2+)  Het Grote Kampeeravontuur  vr 10 jul 2020 - 16:00 uur - Rabozaal Vrije Zit Jeugd / Familie
Herman van Veen  75 ‘Dat kun je wel zien dat is hij’  vr 02 okt 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden