De Toneelmakerij - De Tantes (7+)

Deel deze pagina
vr 18 dec 2020 - 19:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


Joris woont in een verlaten visrestaurant. Alleen, want hij heeft geen ouders meer. Hij maakt zijn bed niet op, drinkt vijf liter cola per dag, leest stripboeken en zet het vuilnis niet buiten. Tot op een dag tante Cunera, tante Jo en tante Desiree met veel bombarie komen binnenvallen. Ze bezetten zijn huis, want ze hebben grootse plannen. Het familierestaurant gaat weer open, net als vroeger. Maar Joris geeft zich niet zo snel gewonnen en gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek. Er ontspint zich een bloedstollende strijd met hete pepers, perfecte vermommingen en omkoperij.

Let op: vanwege de coronamaatregelen dient u per huishouden of sociale eenheid te reserveren.

Geen rang (vrije zit):   € 17,50

‘De Tantes’ heeft de Zapp Theaterprijs 2015 en de Gouden Krekel 2015 gewonnen voor meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie. In 2016 was deze voorstelling ook al eens te zien in Schouwburg Hengelo. En het liefst zouden we deze geweldige productie ieder jaar op het programma zetten! Reserveer nu het nog kan voor een van de allerleukste jeugdtheatervoorstellingen ooit!

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

 

Geen rang (vrije zit) :   € 17,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 11,50   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit):   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Casier & Dies  Moes (2+)  zo 21 mrt 2021 - 11:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Jeugd
Casier & Dies  Moes (2+)  zo 21 mrt 2021 - 15:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Jeugd
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden