Ronald Snijders & Pieter Jouke - De Staat van Verwarring

Deel deze pagina
vr 11 jun 2021 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


‘De Staat van Verwarring’ is een vrolijk-absurde talkshow in het theater, met gastheren Pieter Jouke en Ronald Snijders. In een ver verleden was de gelijknamige late-night show te zien bij de VPRO. Maar inmiddels staat het programma alweer 10 jaar met daverend succes in het theater. Tijdens deze editie praten Snijders en Jouke met interessante gasten uit de regio, worden ontregelende filmpjes vertoond, zijn er live chat-gesprekken met wildvreemden, is er een spek & bonen quiz en heel veel humor!

Special guest voor deze avond is Marijke Agterbosch.

Deze voorstelling is verplaatst van 14 februari 2021 naar 11 juni 2021. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Geen rang (vrije zit):   € 17,50

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Voor deze voorstelling is Marijke Agterbosch gevraagd als special guest. Marijke is geen onbekende in Hengelo. Van 2016 t/m 2019 was zij stadsdichter van Hengelo, vervolgens werd ze benoemd tot nachtburgemeester. Deze functie heeft ze twee jaar volbracht.

Geen rang (vrije zit) :   € 17,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Verplaatst: Veldhuis en Kemper  Zonder Meer  do 24 jun 2021 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Cabaret
Cameretten Festival 2020  Finalistentournee  zo 27 jun 2021 - 19:00 uur - Kulturhus Borne Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden