Martijn Kardol - De Situatie

vr 09 jun 2023 - 20:00 uur - Middenzaal - Cabaret

Dames en heren, we zitten met een situatie. En situaties moeten worden opgelost. Is er iemand in de zaal die zich geroepen voelt om de situatie aan te pakken? Wat is eigenlijk die hele situatie waar we het over hebben? En wie is er verantwoordelijk voor? Is er iemand die dit kan oplossen?  Of moet ik het doen? En hoe dan?

 ‘De Situatie’ is na 'Welkom' zijn derde cabaretprogramma en gaat over het bezweren van een crisis in je leven. In zijn geheel eigen stijl haalt Martijn allerlei herkenbare en hilarische situaties aan. Want of het nu gaat om het leren omgaan met een pandemie en een dreigende klimaatcrisis of het samen met je vriendin moeten beslissen wat er wordt gekeken op Netflix, iedere crisis heeft zijn impact.

Deze voorstelling zou oorspronkelijk plaatsvinden op 23 februari.

1e rang:   € 16,50

Martijn Kardol (1989) werd geboren in Barneveld. Op zijn 18e vertrok hij naar Londen, waar hij zijn eerste spel- en zanglessen kreeg, in een jazzclub werkte en fan werd van Arsenal. Na een jaar op de Koningstheaterakademie studeerde hij Sociologie en Zweeds op de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie trad hij voor het eerst op als comedian bij verschillende open podia door heel Nederland. Als eerste cabaretier ooit won hij in één theaterseizoen alle prijzen tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival en het Leids Cabaret Festival. Zijn debuutprogramma ‘Bang’ werd overladen met lovende reacties en won . 

Martijn was wekelijks te horen met een column in de ochtendshow van Domien (NPO 3FM), was in de zomer van 2018 één van de gezichten van de Comedy Central Roasts en was iedere woensdag te zien met zijn eigen rubriek bij RTL Late Night met Twan Huys. Op dit moment is Martijn wekelijks op de radio te horen met een column in de middagshow van Radio Veronica. 

1e rang :   € 16,50   Normaal tarief
2e rang :   € 14,50   Normaal tarief

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Martijn Kardol à € 27,50

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Martijn Kardol à € 27,50

vr 09 jun 2023 - 18:00 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 2-gangen keuzemenu voor slechts € 27,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Martijn Kardol à € 32,50

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Martijn Kardol à € 32,50

vr 09 jun 2023 - 17:30 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 3-gangen keuzemenu voor slechts €32,50.

U wordt tweeënhalf uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

De pers over De Situatie:

'De show is afwisselend, er wordt bijna onafgebroken gelachen en Kardol is absoluut een multitalent" | Theaterparadijs ★★★★
'De Situatie is echt een lekker programma geworden van deze verhalenverteller die met elke voorstelling beter en ook prikkelender wordt.' | Theaterkrant
'Hier toont hij dat hij als cabaretier verder kan reiken dan de belevenissen in zijn huis' | Volkskrant
'Martijn Kardol weet eigenzinnig terug te blikken op de achterliggende coronacrisis, maar dat ook te verpakken in grappige anekdotes en verhalen (...) cabaret dat iets verder reikt dan alleen maar schuddebuiken van het lachen. Het mag ook ergens over gaan.' | Leidsch Dagblad

1e rang:   € 16,50

Anderen bestelden ook

Goeie Tukkers zijn geen motherf*ckers  De Blijde Boodschap  di 12 sep 2023 - 20:30 uur - Kulturhus Borne Cabaret
Lebbis & Jansen  SUBLIEM - Oudejaars 2023  di 10 okt 2023 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret