Anuar, Dolf Jansen en Erhan Demirci - De Ramadan Conference 2024 (try-out)

di 06 feb. 2024 - 20:00 uur - Middenzaal - Cabaret

Na traditionele conferences zoals de Oudejaars- en de Sinterklaasconference is het weer tijd voor een hilarische comedyshow over de mooiste maand van het jaar. De Ramadan Conference is een jaarlijks terugkerende productie met eerdere succesvolle edities in uitverkochte theaterzalen en tv-registraties met vele kijkers. Creatief brein en initiatiefnemer ANUAR brengt ieder jaar, in een steeds variërende samenstelling, een voorstelling in aanloop naar de Ramadan.

Tijdens de Ramadan Conference 2024 wordt ANUAR bijgestaan door Dolf Jansen en Erhan Demirci: twee award-winnende en multi-talentvolle comedians. Het motto van deze vierde editie is: “hou de maatschappij bij elkaar en wees lief voor een ander!”. Het belooft een hilarische avond te worden met ruimte voor een traan.

1e rang:   € 21,00

Anuar
Toen Anuar in 2004 het Cameretten Festival won, gingen er veel deuren voor hem open. Binnen no time stond hij in het theater met zijn eigen shows. Met veel herkenbaarheid, hilariteit en een mix van nostalgie en actualiteit stal hij de harten van zijn publiek. Anuar is naast stand-up comedian ook schrijver voor diverse televisieprogramma’s en van verschillende boeken.

Dolf Jansen
Dolf Jansen is cabaretier, schrijver, muzikant, presentator en marathonloper. Hij startte zijn cabaretcarrière met Hans Sibbel (Lebbis) in 1989 met succes wanneer hij aan het Leids Cabaret Festival meedoet. Daarna volgen vele uitverkochte cabaretprogramma’s voor het duo Lebbis en Jansen. Vanaf 2006 tourt Dolf solo met zijn theaterprogramma’s langs de Nederlandse theaters. Dolf Jansen is creatief. Hij schrijft, veel en vaak: columns, gedichten, liedteksten, reisverhalen, interviews en voor diverse televisie- en radioprogramma’s.

Erhan Demirci
Erhan Demirci werd geboren in Beringen en groeide samen met zijn broers en zussen op in Ham. Tijdens zijn studentenjaren experimenteerde hij al met comedy. Zijn finaleplaats op de Culture Comedy Award 2009 én de juryprijs van de 123 Comedy Award 2010 maakten van hem een grote belofte binnen het Vlaamse comedyland. “Van deze man gaan we nog horen” opperde “De Standaard” met 4 sterren en Erhan loste die verwachting meteen in.

Aanvang: 20:00 uur
Pauze: er is geen pauze
Verwachte eindtijd: 21:30 uur

1e rang :   € 21,00   Normaal tarief
2e rang :   € 18,50   Normaal tarief

“Eindelijk een frisse kritische blik over de Nederlandse multiculturele samenleving.” - Theater.nl

“Een vrolijke en hilarische show over de Ramadan!” - Trouw

1e rang:   € 21,00

Anderen bestelden ook

  Preview theaterseizoen 2024-2025  di 07 mei 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
Marlon Kicken  Getekend  do 09 jan. 2025 - 20:00 uur - Middenzaal Cabaret