Orkater - De Onzichtbare Man

Deel deze pagina
wo 19 dec 2018 - 20:00 uur - Rabozaal


"Spannende en verwarrende voorstelling over de betrouwbaarheid van verhalen, over acteren en maskers en over de onzichtbare wereld van de illegaliteit." - Het Parool

1e rang:   € 19,50

In zijn atelier in Amsterdam Noord stuit kunstenaar Michiel Voet in 1994 op de Algerijnse vluchteling Karim Ramtani. Michiel vertelt over deze ontmoeting en de fascinatie die hij ontwikkelde voor het leven van deze vreemdeling.

Vervolgens vertelt Karim Ramtani hetzelfde verhaal, maar dan uit zijn perspectief, over hoe hij ooit aankwam in Amsterdam vanuit Algiers en over zijn verborgen leven in Europa.

De Onzichtbare Man speelde in binnen- en buitenland. Rondom de voorstelling was er een expositie en verscheen het fotoboek ‘The Invisible Man’.

"De illegaliteit is nu eens geen slachtoffer. Die omkering is sterk en gewaagd." NRC

Inleiding

Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost € 2,50 en begint om 19:00 uur. De inleiding kunt u aanvinken in het bestelproces.

Na afloop van de voorstelling is er gelegenheid om de tentoonstelling van foto's (tevens decor) op het toneel te bezichtigen.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
2e rang :   € 17,50   Normaal tarief
3e rang :   € 15,50   Normaal tarief
4e rang :   € 13,50   Normaal tarief
1e rang:   € 19,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Bovenste Knoopje Open  Tijd Zat  do 12 dec 2019 - 20:30 uur - Middenzaal Toneel
mugmetdegoudentand  seks(e)(n)  za 14 dec 2019 - 20:30 uur - Middenzaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden