Orkater - De Onzichtbare Man

Deel deze pagina
wo 19 dec 2018 - 20:00 uur - Rabozaal


"Spannende en verwarrende voorstelling over de betrouwbaarheid van verhalen, over acteren en maskers en over de onzichtbare wereld van de illegaliteit." - Het Parool

1e rang:   € 19,50

In zijn atelier in Amsterdam Noord stuit kunstenaar Michiel Voet in 1994 op de Algerijnse vluchteling Karim Ramtani. Michiel vertelt over deze ontmoeting en de fascinatie die hij ontwikkelde voor het leven van deze vreemdeling.

Vervolgens vertelt Karim Ramtani hetzelfde verhaal, maar dan uit zijn perspectief, over hoe hij ooit aankwam in Amsterdam vanuit Algiers en over zijn verborgen leven in Europa.

De Onzichtbare Man speelde in binnen- en buitenland. Rondom de voorstelling was er een expositie en verscheen het fotoboek ‘The Invisible Man’.

"De illegaliteit is nu eens geen slachtoffer. Die omkering is sterk en gewaagd." NRC

Inleiding

Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost € 2,50 en begint om 19:00 uur. De inleiding kunt u aanvinken in het bestelproces.

Na afloop van de voorstelling is er gelegenheid om de tentoonstelling van foto's (tevens decor) op het toneel te bezichtigen.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
2e rang :   € 17,50   Normaal tarief
3e rang :   € 15,50   Normaal tarief
4e rang :   € 13,50   Normaal tarief

Inleiding

Inleiding

wo 19 dec 2018 - 19:00 uur

Inleiding

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

wo 19 dec 2018 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Welkomstarrangement - De Onzichtbare Man

Welkomstarrangement - De Onzichtbare Man

wo 19 dec 2018 - 19:30 uur

We ontvangen u voor aanvang van de voorstelling graag in één van onze foyers met een kopje koffie of thee en een lekker kerstkransje.

1e rang:   € 19,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Arijan van Bavel e.a.  Medisch Centrum Best  wo 27 feb 2019 - 20:00 uur - Middenzaal Toneel
Het Nationale Theater  Onze Straat  wo 20 mrt 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Vrije Zit Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden