Introdans - De Notenkraker (6-106 jaar)

vr 21 feb. 2025 - 19:30 uur - Rabozaal - Jeugd / Familie

Grenzeloze fantasie, uitbundige choreografieën, tedere dans en een totaal nieuwe kijk op Tsjaikovski’s beroemde muziek: deze grootste productie die Introdans ooit heeft uitgebracht, heeft het allemaal! Het dansgezelschap presenteert dit seizoen wederom een eigentijdse, nieuwe bewerking van een alom geliefde klassieker voor de héle familie. Ditmaal viel de keus op hét winterballet bij uitstek: De Notenkraker, maar dan in een geheel eigen en unieke interpretatie van de Belgische choreograaf Jeroen Verbruggen. 

Zijn versie bevat géén kerstboom, suikerfee of cadeautjes maar wél alle magie en betovering die je bij De Notenkraker verwacht! Introdans geeft het een eigenzinnige en eigenwijze touch. Een versie over het ‘kraken’ van je eigen schil, je eigen noot, om op die manier je ware identiteit te kunnen ontdekken. 

Met als blikvangers naast de bruisende choreografie van Verbruggen, zeker ook het ‘dromenlanddecor’ en de overdadige, barokke kostuums van het Parijse modeduo On Aura Tout Vu (Yassen Samouilov en Livia Stoianova), dat sterren als Beyoncé, Lady Gaga, Madonna en Christina Aguilera tot zijn clientèle mag rekenen. Na het daverende succes van Carmen en Swan Lake afgelopen jaren, is De Notenkraker een nieuwe voorstelling van Introdans in de wintermaanden voor iedere dansliefhebber!

1e rang:   € 27,50

'Het publiek, van jong tot oud, krijgt straks een geweldig festijn voorgeschoteld. De productie bruist, is feestelijk, loopt over van fantasie en aan alles merk je dat deze Notenkraker recht uit Jeroen Verbruggens hart komt,' aldus Introdans-directeur Roel Voorintholt. ‘Spectaculair, opzwepend, heerlijk spitsvondig én gevoelig’ schreef Le Temps. 

Introdans is gekend om haar inspirerende danskunstenaars uit de hele wereld waarmee zij hoogstaand repertoire op wereldberoemde podia presenteren. Waardevol danserfgoed naast vernieuwende creaties. Eigentijdse stijlen voor een brede smaak en een groot publiek. Vanuit deze kunst verbinden zij mensen met hun verbeeldingsvermogen en eigen danskracht. Emoties worden invoelbaar, een rijke beleving! 

Hoe bestelt u ‘Jeugd t/m 16 jaar gratis’ kaarten?

Bestellen via de website

  1. Druk op de knop ‘Bestellen’ op de voorstellingspagina op de website;
  2. Geef aan hoeveel kaarten u in totaal wilt reserveren door in het blokje te typen of te scrollen met de pijltjes;
  3. Selecteer of u zelf plaatsen wilt kiezen of kies voor best beschikbare plaatsen en reserveer uw stoelen;
  4. Vul de verdeling van uw kaarten in, het systeem past de totaalprijs aan en maakt de verdeling in reguliere (volwassen) kaarten en jeugd t/m 16 jaar gratis kaarten;
  5. Plaats uw bestelling in de winkelwagen en volg de verdere stappen om af te rekenen en om uw kaarten te ontvangen.

Bestellen via de theaterkassa

  • Kaarten zijn ook telefonisch te bestellen bij de kassa via 074 255 67 89 of aan de balie tijdens de openingstijden: maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur.

Spelregels Jeugd t/m 16 jaar gratis

  • Als het jeugd t/m 16 jaar gratis tarief geldt, dan staat dit expliciet vermeld bij de voorstelling;
  • Er is slechts 1 voorwaarde: er moet minimaal 1 betalende volwassene mee als begeleiding, dit is ook de reden waarom er altijd 1 kaartje op het reguliere tarief blijft staan in het bestelsysteem;
  • Wilt u met meer dan 10 personen/kinderen komen? Dan is reserveren niet mogelijk via de website. U kunt in dat geval contact opnemen met de theaterkassa om de kaarten te reserveren.

Wij adviseren u om altijd vooraf (gratis) kaarten te reserveren om zeker te zijn van een plaats in de zaal. Daarnaast vragen we de bezoekers om de leeftijdsindicatie in acht te nemen en geen kinderen mee te nemen die jonger zijn.

1e rang :   € 27,50   Normaal tarief
1e rang :   € 0,00   Jeugd t/m 16 jaar
2e rang :   € 25,00   Normaal tarief
2e rang :   € 0,00   Jeugd t/m 16 jaar
3e rang :   € 19,50   Normaal tarief
3e rang :   € 0,00   Jeugd t/m 16 jaar
4e rang :   € 14,00   Normaal tarief
4e rang :   € 0,00   Jeugd t/m 16 jaar
1e rang:   € 27,50

Anderen bestelden ook

Popronde Hengelo  Met Melanie Ryan en Gespuys  za 21 sep. 2024 - 20:00 uur - The Green Room
Psychologie in Theater  Dichterbij (reprise)  vr 27 sep. 2024 - 19:30 uur - Rabozaal Show