Camerata de' Bardi - De Meid, de Baas

Deel deze pagina
za 26 jun 2021 - 19:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


In de komische opera De Meid, de Baas worden de beroemdste intermezzo’s van Gianbattista Pergolesi gecombineerd met de taal van de rock. In deze rock-opera, met eigentijdse setting en een sit-com stijl, wordt cabaret, opera, concert en theater gecombineerd. Met live muziek van twee zangers, een band bestaande uit drums, een elektrische bas, twee elektrische gitaren en fluit.

Het verhaal, over een rebelse dienstmeid die met de heer des huizes trouwt, is een liefdesverhaal voor liefhebbers van opera en musicals, maar ook voor alle liefhebbers van romantische sitcoms als The Nanny, Bewitched en I dream of Jeannie. 

Let op: vanwege de coronamaatregelen dient u per huishouden of sociale eenheid te reserveren.

Geen rang (vrije zit):   € 24,50

Pergolesi was één van de belangrijkste vroege componisten van de opera buffa, de komische opera. Met de voorstelling ‘La serva padrona’ werd Pergolesi het lichtende voorbeeld van een nieuwe generatie. Het stuk was anders dan andere intermezzo’s en dit viel op. Zo werd Pergolesi plotsing een van de symbolen van een nieuwe beweging.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Geen rang (vrije zit) :   € 24,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 24,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Fabian Franciscus  Kleine Wereld  vr 25 jun 2021 - 21:00 uur - Kulturhus Borne Cabaret
Camerata de' Bardi  Geen contacttango  za 26 jun 2021 - 21:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Opera
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden