Gerard Cox - De grote grijze belofte

Deel deze pagina
vr 24 jan 2020 - 20:00 uur - Rabozaal


Gerard Cox wordt dit theaterseizoen 80 jaar en dat viert hij groots met zijn publiek! Met 'De grote grijze belofte' belooft de doorgewinterde entertainer een avond vol warme, geestige en actuele verhalen.

"Bijna al zijn vrienden zijn dood, maar hij is er nog. Een montere, provocerende tachtigjarige in een veranderende wereld die schijt heeft aan politiek correcte humor en laat zien dat ontroering van alle tijden is." | Theaterkrant

1e rang:   € 26,50

Van Lurelei, 'Het is weer voorbij die mooie zomer', 'Toen was geluk heel gewoon' tot 'De Oase Bar', Gerard Cox is letterlijk en figuurlijk de Éminence Grise van het populaire entertainment. Dit theaterseizoen wordt hij 80 jaar en dat gaat hij vieren met zijn publiek. 

Gerard Cox is ‘the last man standing’ van zijn generatie. Samen met muzikaal leider Jean-Louis van Dam en onder regie van Patrick Stoof laat de oude grijze baas zien en horen dat de vulkaan nog steeds niet is uitgebrand. Want Gerard laat zich niet vertellen wat hij wel en niet mag zeggen.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 26,50   Normaal tarief
2e rang :   € 23,50   Normaal tarief
3e rang :   € 21,00   Normaal tarief
4e rang :   € 18,50   Normaal tarief
1e rang:   € 26,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Johnny de Mol  Hier is de Mol!  do 18 mrt 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Show
Het Groot Niet Te Vermijden  The Last Waltz!  do 20 mei 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Show
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden