Het Laagland & Sally Dansgezelschap Maastricht - De Grote Gele Graafmachine (4+)

zo 05 nov 2023 - 14:30 uur - Middenzaal - Jeugd

Waarom zijn kleuters vaak geobsedeerd door graafmachines en hijskranen? Hoe komen die fascinaties tot stand? Biologisch bepaald of juist bijgebracht? Welke dingen leren we – soms al heel jong – aan? Welke afspraken maken we met elkaar en zijn deze zinvol? Lennart Monaster en Stefan Ernst maken een aanstekelijke mix van dans en theater waarin alle regels en gewoontes vrolijk door de wc worden gespoeld.

Welkom onder de motorkap van de grootste krachtpatser van iedere bouwplaats: de grote gele graafmachine. Onderdelen schuiven in elkaar, knallen uit elkaar. Klabam, kaboem en de klus is klaar. Vier goed geoliede onderdelen doen altijd precies wat van een graafmachine wordt verwacht. Totdat één deel er ineens anders over denkt. Dit onderdeel wil los. Waarom alleen maar graven en scheppen en nooit springen of steppen? Hoezo is een cementmolen niet om in te slapen? Zou een graafmachine niet kunnen dansen als hij toch al zo soepel beweegt? De onderdelen twijfelen hardop of al die afspraken wel kloppen. Twijfel je mee?

Tip! Bestel de Jeugdserie 4 - 6 jaar en bezoek vier voorstellingen voor slechts € 26,00!

1e rang:   € 9,50

Na het succes van Vreemde Eend brengen SALLY Dansgezelschap Maastricht en Het Laagland opnieuw een aanstekelijke mix van dans en theater. De Grote Gele Graafmachine is een bonte bende voor alle bouwers, brekers, dwarsliggers en meebewegers vanaf 4 jaar.

1e rang :   € 9,50   Normaal tarief
2e rang :   € 8,50   Normaal tarief
1e rang:   € 9,50

Anderen bestelden ook

De Grote Haay  Meester Kikker (5+)  zo 08 okt 2023 - 14:30 uur - Rabozaal Jeugd
Van Hoorne Entertainment  Peppa op Avontuur (2+)  do 26 okt 2023 - 14:30 uur - Rabozaal Jeugd