Lebbis - De Ervaring

Deel deze pagina
za 08 mei 2021 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd


Het zal toch eens misgaan. Die reis. Die ontmoeting. Wat als we ‘dat het mis zou kunnen gaan’ omarmen? Wat als we inzien dat nou juist in dat misgaan we onszelf kunnen ontdekken? Waar leer je het meest van, ‘van een leien dakje’ of van ‘zo dat ging maar net goed’? Ik zet in op de ervaring. Iets meemaken wat mis zou kunnen gaan. En daar ga ik een avond over praten. Met grappen natuurlijk. Het is geen dans, het is geen mime, het is Lebbis!

Let op: vanwege de coronamaatregelen dient u per huishouden of sociale eenheid te reserveren.

Deze voorstelling zou oorspronkelijk plaatsvinden op 25 november 2020. Gasten die kaarten hadden voor de oude datum hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen.

Geen rang (vrije zit):   € 21,50

“Als geen ander kan Lebbis hypocrisie en leugenachtigheid op de korrel nemen en onverbloemde irritaties in een overtuigende en slimme formulering gieten. Het zijn vermakelijke en onderhoudende verhalen waarmee hij zijn publiek in de greep houdt.” | ★★★★ NRC

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Geen rang (vrije zit) :   € 21,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 21,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Verplaatst: Nabil  Absurd  vr 23 apr 2021 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Cabaret
Eva Crutzen  Try-out  za 29 mei 2021 - 20:30 uur - Kulturhus Borne Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden