De Toneelmakerij - De drie biggetjes en het wolfspak (4+)

Deel deze pagina
wo 05 jan 2022 - 14:30 uur - Middenzaal


De drie biggetjes en het wolfspak is een vrolijke familievoorstelling vol prangende levensvragen met veel dans, muziek en verkleedpartijen.

Drie biggen proberen uit de klauwen van de boze wolf te blijven. De broers en zus hebben al snel een eigen gepeperde mening hoe dit aan te pakken. De knorrige sneren en ruzies vol nooit eerder gehoorde woorden vliegen over en weer. En dat alles onder de voortdurende dreiging van wolvengehuil.

1e rang:   € 10,50

Het bekendste Britse sprookje gaat op de schop en verandert in een coming-of-age verhaal voor de allerjongsten. Hoe overleef je als je moeder je zomaar het huis uitzet? Kies je voor de collectieve aanpak of ga je voor het individu? Hoe overwin je angst? Wanneer vertrouw je iemand? En als iedereen zijn eigen verhaal vertelt, hoe weet je dan wat waar is? Clownesk en absurdistisch theater met een snufje satire.

Regisseur Timothy de Gilde en schrijver Joachim Robbrecht tekenen voor een voorstelling vol varkenshumor. Het duo maakte eerder furore met GTA V. Met Bromance vielen ze in binnen- en buitenland in de prijzen.

Tip: bestel de Serie Jeugdvoorstellingen 4-6 jaar voor slechts € 21,00. Klik hier voor meer informatie en het bestellen van de serie.

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

1e rang :   € 10,50   Normaal tarief
1e rang :   € 8,50   CJP / Jeugd
2e rang :   € 9,00   Normaal tarief
2e rang :   € 7,50   CJP / Jeugd
1e rang:   € 10,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Theatergroep De Kale  De Klucht van de Koe (15+)  do 11 nov 2021 - 19:30 uur - Middenzaal Toneel
Dakzonderhuis/STIP  Het Mysterie van de Grote Mensen (6+)  zo 14 nov 2021 - 14:30 uur - Middenzaal Jeugd
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden