Psychologie in Theater - Dag Mama 2 (reprise)

wo 20 dec 2023 - 19:30 uur - Rabozaal - ongeplaceerd - Show

Dag Mama 2 maakt een sprong van 3 jaar in de tijd. Mevrouw van de Linde glijdt steeds verder weg in haar dementie: ze vertoont meer probleemgedrag en wordt overspoeld door oud zeer uit haar verleden. Hierdoor komen de familiebanden stevig onder druk te staan. De spanningen tussen broer en zus lopen hoog op en het is voor de broeder een hele opgave om uit deze heftige familievete te blijven. 

Dag Mama 2 is het indrukwekkende vervolg op theatershow Dag Mama over omgaan met dementie. Beleef alles wat normaal gesproken achter gesloten deuren plaatsvindt: de spanningen tussen familieleden, de conflicten binnen zorgteams, en heftige interacties met de mens met dementie. 

Want als jij dit gezien hebt, weet jij wat het geluk van de mens met dementie misschien nog wel het meest bepaalt! Ongekend diepgaand. Durf jij het aan? 

Kaartverkoop niet via Schouwburg Hengelo, maar via Dementie in het Theater.

Geen rang (vrije zit):   € 45,00

Dag Mama 2 is écht iets voor jou als jij: 

  • Durft jouw grenzen in de omgang met de mens met dementie te verleggen;
  • 'Out of the box methodes' wilt toepassen, die zijn ontwikkeld op basis van 18 jaar praktijkervaring en 6 jaar wetenschappelijk onderzoek.
  • Een koploper in de dementiezorg wilt worden. Verder gaat waar anderen stoppen. Omdat jij nieuwe, revolutionaire manieren van contactmaken hebt ontdekt.

Dag Mama 2 is geacrediteerd door het kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals (3 punten)

Geen rang (vrije zit) :   € 45,00   Normaal tarief

Publieksreacties
'Mijn moeder spreekt al maanden niet meer maar nu ik de 'taptechnieken' toepas begint ze soms te zingen. Laatst zei ze dat ze van mij houdt. Ik heb zo hard moeten huilen’ | Nicole Demmers

'Heel eerlijk voelt het alsof ik het nu pas begrijp wat dementie écht met iemand doet. Ik weet nu wat ik allemaal kan doen als iemand niet meer praat of heel agressief is.' | Dian Hut

Geen rang (vrije zit):   € 45,00

Anderen bestelden ook

Renée van Wegberg & Bettina Holwerda  #PERFECT  zo 24 sep 2023 - 16:00 uur - Rabozaal Show
Dementie in theater  Dag Mama (reprise)  ma 27 nov 2023 - 19:30 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Show