Hengelo Leest en Schouwburg Hengelo presenteren - Cultuurpodium Hengelo

zo 19 feb 2023 - 15:00 uur - Wolvecampfoyer - Diversen

Stichting Hengelo Leest organiseert maandelijks een editie van Cultuurpodium Hengelo. Eens per maand op zondagmiddag is er in de schouwburg een afwisselend programma met gasten uit de literatuur, beeldende kunst, muziek en andere podiumkunsten.

Dit keer zijn Dorine Holman, Gerrie Lulof en Nicolet Steemers te gast. De muzikale omlijsting is in handen van Goudswaard & Weber.

De toegang is gratis, maar vanwege het beperkte aantal plaatsen is reserveren aan te bevelen.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Cultuurpodium Hengelo? Dan kunt u zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief.

 

 

Geen rang (vrije zit):   € 0,00

Het programma van Cultuurpodium Hengelo is ook dit keer weer een mix van muziek, literatuur en beeldende kunst. De gasten zijn:

Dorine Holman
Literair agent/impresario Dorine Holman werkt en woont niet alleen in Amsterdam, maar ook in De Lutte en Holten. Zij werkt voor zo’n 80 (inter)nationaal bekende auteurs en organiseert daarnaast verschillende literaire evenementen, waaronder Lutterzand Literair. Bekende schrijvers waar zij zich voor inzet zijn o.a. Dirk De Wachter, Fokke Obbema en Jaap Scholten. 

Gerrie Lulof
Gerrie Lulof is altijd al bezig geweest met schilderen, grafiek, tekenen en beeldhouwen. De laatste 15 jaar heeft zij voornamelijk gewerkt met klei. Het werk kenmerkt zich door de organische vormgeving. Observaties rond huis, tuin en in de natuur zijn vaak een begin van een nieuw beeld, meestal uitgevoerd in paperclay waarmee de grenzen van breekbaarheid kunnen worden opgezocht. Inspiratie zijn de planten en dieren; de uitdaging is om die kwetsbare schoonheid in keramiek weer te geven.

Nicolet Steemer
Nicolet Steemers presenteert een jaar na Wat niet deert haar nieuwe roman Diepe gronden. Het gaat over drie vrouwen die de wildernis in Roemenië intrekken en daar geconfronteerd worden met de nodige obstakels. Ze krijgen te maken met voedsel- en watertekort en onaangename ontmoetingen in de wildernis. Gaandeweg raken ze lelijk de weg kwijt, en niet alleen in letterlijke zin.

Geen rang (vrije zit) :   € 0,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 0,00

Anderen bestelden ook

  Preview theaterseizoen 2024-2025  di 07 mei 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
Herman van Veen  De voorstelling  vr 16 jun 2023 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek