Verplaatst: Credo Kiev Koor - Credo Kiev Koor

Deel deze pagina
wo 23 dec 2020 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


Het Credo Kiev Koor zingt loepzuivere, betoverende, gewijde koorzang uit de Oekraïne. Het koor is geworteld in de Oosters orthodoxe en Byzantijnse traditie en heeft een veelzijdig repertoire met hedendaagse bewerkingen van werken van moderne Oekraïense componisten en internationale componisten als Arvo Pärt, Aleksandar Schetinskiy en Valentin Silvestrov.

Deze voorstelling is verplaatst naar 22 december 2021. Bezoekers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen. Klik hier om kaarten te reserveren voor 22 december 2021.

Geen rang (vrije zit):   € 26,50

Het Kiev Koor Credo werd opgericht in april 2002. Alle zangers van het koor zijn professionele muzikanten. Dirigent van het koor is de winnaar van de Grand Prix van de III Oekraïense competitie voor koordirigenten, de chef dirigent van het Nationale Opera en Ballet Theater van Oekraïne vernoemd naar T.Shevchenko (sinds 2013) – Bogdan Plish.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Geen rang (vrije zit) :   € 26,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 19,50   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit):   € 26,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Nino Gvetadze  Briljant en innemend pianospel  zo 14 feb 2021 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Ragazze Quartet  Bartók Pubquiz voor leek en kenner  do 25 mrt 2021 - 20:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden