Maas theater en dans / 155 (eenvijfvijf) - Stuk (12+)

Deel deze pagina
wo 25 nov 2020 - 19:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


De jongens van 155 willen bij elkaar zijn, dingen samen doen en weer een groep zijn, maar ze voelen geen enkele controle over de situatie. Het is alsof de vloer telkens onder ze vandaan wordt getrokken. Alsof iemand anders ze bestuurt met touwen en alsof mensen liever naar een scherm kijken dan naar hen. Wat is nog de waarde van een echte ervaring als je deze niet live kan delen? Hoe dicht moet je bij iemand zijn voordat het echt anders voelt dan een beeldscherm? De jongens gaan sowieso door tot het stuk is. Een unieke mix van breakdance, fysieke komedie, live muziek, video en bizarre humor zoals je van 155 gewend bent.

Helaas, deze voorstelling is momenteel uitverkocht. 
Het gebeurt echter regelmatig dat er kort van tevoren nog weer enkele kaarten beschikbaar komen. Plaatst u zich op de wachtlijst, dan benaderen we u op het moment dat er kaarten vrijkomen.
NB: Voeg voor een goede bereikbaarheid uw telefoonnummer toe aan uw accountgegevens.


 

Geen rang (vrije zit):   € 17,50

'Stuk' is een stuk van 50 minuten met vier stuks jongens die zin hebben om dingen stuk te maken in een wereld die aan stukken ligt. 'Stuk' gaat over de echtheid van de ervaring en de intensiteit waarmee je die beleeft.

“Pielen, keten, slap ouwehoeren, eindeloos achter de computer zitten en onweerstaanbaar grappige ongein uithalen, met absurdistische humor en een tikkie lullige uitstraling als maf tegenwicht voor de glamoureuze glimlach waarmee ze hun plots opborrelende break- en b-boychoreografieën uitvoeren. (…) Stuk is even grappig als slim.” NRC ★★★★

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

TIP: bestel de Danspas voor slechts € 82,50 en krijg toegang tot maar liefst 11 dansvoorstellingen. Kijk hier voor bestellen en meer informatie over de Danspas.

Deze voorstelling is te zien om 19:00 uur en 21:00 uur.

Geen rang (vrije zit) :   € 17,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Panama Pictures  The Future is not what it used to be  do 03 dec 2020 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Dans
dansgezelschap Meyer-Chaffaud  SOUL#4 CELEBRATE  vr 29 jan 2021 - 20:30 uur - Middenzaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden