Maas theater en dans / 155 (eenvijfvijf) - Stuk (12+)

Deel deze pagina
wo 24 nov 2021 - 19:30 uur - Middenzaal


De jongens van 155 willen bij elkaar zijn, dingen samen doen en weer een groep zijn, maar ze voelen geen enkele controle over de situatie. Het is alsof de vloer telkens onder ze vandaan wordt getrokken. Alsof iemand anders ze bestuurt met touwen en alsof mensen liever naar een scherm kijken dan naar hen. Wat is nog de waarde van een echte ervaring als je deze niet live kan delen? Hoe dicht moet je bij iemand zijn voordat het echt anders voelt dan een beeldscherm? De jongens gaan sowieso door tot het stuk is. Een unieke mix van breakdance, fysieke komedie, live muziek, video en bizarre humor zoals je van 155 gewend bent.

Deze voorstelling zou oorspronkelijk plaatsvinden op 25 november 2020. Gasten met kaarten voor de oude datum hebben bericht ontvangen.

1e rang:   € 17,50

'Stuk' is een stuk van 50 minuten met vier stuks jongens die zin hebben om dingen stuk te maken in een wereld die aan stukken ligt. 'Stuk' gaat over de echtheid van de ervaring en de intensiteit waarmee je die beleeft.

“Pielen, keten, slap ouwehoeren, eindeloos achter de computer zitten en onweerstaanbaar grappige ongein uithalen, met absurdistische humor en een tikkie lullige uitstraling als maf tegenwicht voor de glamoureuze glimlach waarmee ze hun plots opborrelende break- en b-boychoreografieën uitvoeren. (…) Stuk is even grappig als slim.” NRC ★★★★

“De zelfspot, kleedkamerhumor en gecultiveerde lulligheid zegevieren nog steeds bij deze hilarisch anarchistische breakdancecrew uit Utrecht. (…) Die dikke huid pellen ze langzaam af. Ze trekken alles kaduuk, hun gespierde lijven incluis, door voluit dansend knalhard onderuit te gaan op een ingezeepte vloer. En onder hun grote lachebek schuimt de onzekerheid.” Volkskrant ★★★★

Deze voorstelling is te zien om 19:00 uur en 21:00 uur.

Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement bij restaurant Stravinsky reserveren. Kijk onder ‘Arrangementen’ voor meer informatie

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

 

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
2e rang :   € 15,50   Normaal tarief

Stravinsky 2-gangen keuzemenu à € 27,50

Stravinsky 2-gangen keuzemenu à € 27,50

wo 24 nov 2021 - 19:00 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 2-gangen keuzemenu voor slechts € 27,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Stravinsky 3-gangen keuzemenu à € 32,50

Stravinsky 3-gangen keuzemenu à € 32,50

wo 24 nov 2021 - 18:30 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 3-gangen keuzemenu voor slechts €32,50.

U wordt tweeënhalf uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Danstheater Aya  Liefde en dan (12+)  do 04 nov 2021 - 19:30 uur - Middenzaal Dans
Nationale Opera en Ballet van Odessa  De Notenkraker  za 18 dec 2021 - 19:30 uur - Rabozaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden