Introdans - Confetti (familie)

Deel deze pagina
za 19 mrt 2022 - 19:30 uur - Rabozaal


Met Confetti presenteert Introdans een kleurrijk palet aan dans: van urban tot klassiek. Het gezelschap viert een seizoen lang een gouden feest, want Introdans bestaat 50 jaar!

Klassieke choreografieën van Nederlands beroemdste choreograaf Hans van Manen, een spetterend ballet van Karole Armitage en nieuw werk van streetwise talent Ruben Chi laten je op het puntje van de stoel zitten.

Een kleurrijke voorstelling voor de hele familie!

1e rang:   € 17,50

Nieuw werk Ruben Chi
Streetstyle funkster Ruben Chi is een opkomend talent met een geheel eigen danstaal. Hij laat zich voor Confetti inspireren door de werken van grootmeester Hans van Manen. Ruben Chi verleidt de dansers tot coole moves op dito muziek.

Rave
Karole Armitage is bekend van haar videoclips voor Michael Jackson en Madonna, waaronder de hit Vogue. De voormalig ballerina van de punk choreografeerde Rave na de aanslagen op 11 september 2001 in New York. Rave is een werk waar de overlevings- en scheppingsdrift vanaf spat. Armitage combineert voguing, capoeira, wushu (Chinese krijgskunst) met ballettechniek. De dansers razen in een spectaculair kleurenbombardement over het toneel.

Polish Pieces
Polish Pieces is zonder twijfel een van de bruisendste en kleurrijkste werken van Hans van Manen. Op de krachtige muziek van Górecki laat de maestro twaalf dansers in felgekleurde tunieken in steeds wisselende combinaties en in een fantastisch helder lijnenspel het toneel bestormen. De groepsdelen zijn strak, energiek en pulseren; in de duetten wordt de spanning nog verder opgevoerd.

In the Future
De kostuums van Keso Dekker – van voren groen, van achteren rood – spelen een belangrijke rol in Hans van Manens In the Future. Ze benadrukken het sublieme spel van kleuren en lichamen op stimulerende, jazzy muziek van David Byrne. Rode en groene ensembles op magische wijze door elkaar gevlochten, groene rijen mixen ingenieus met rode, en met één simpele sprong of draai wisselt het totale beeld weer. Al jarenlang een absolute publieksfavoriet!

Tip: bestel de Danspas voor slechts € 87,50. Klik hier voor meer informatie en voor het bestellen van de Danspas.

Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement bij restaurant Stravinsky reserveren. Kijk onder ‘Arrangementen’ voor meer informatie.

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
1e rang :   € 10,00   CJP / Jeugd
2e rang :   € 15,50   Normaal tarief
2e rang :   € 9,00   CJP / Jeugd
3e rang :   € 14,00   Normaal tarief
3e rang :   € 8,00   CJP / Jeugd
4e rang :   € 12,00   Normaal tarief
4e rang :   € 7,00   CJP / Jeugd

Stravinsky 2-gangen keuzemenu à € 27,50

Stravinsky 2-gangen keuzemenu à € 27,50

za 19 mrt 2022 - 17:30 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 2-gangen keuzemenu voor slechts € 27,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Stravinsky 3-gangen keuzemenu à € 32,50

Stravinsky 3-gangen keuzemenu à € 32,50

za 19 mrt 2022 - 17:00 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 3-gangen keuzemenu voor slechts €32,50.

U wordt tweeënhalf uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  Preview seizoen 2022-2023  wo 06 apr 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
De Dansers en Theater Strahl Berlin  Hold your Horses (14+)  wo 11 mei 2022 - 19:30 uur - Middenzaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden