Arnout van den Bossche - Coach

do 27 mrt. 2025 - 20:30 uur - Middenzaal - Cabaret

Vandaag is het meer dan ooit belangrijk om “te werken aan jezelf”. Of het nu gaat over daten, ondernemen of zelfs de rommel in je huis… er is werk aan de winkel! Maar geen nood: er staan tal van zelfverklaarde coaches klaar om je te helpen. Alleen is het aanbod van coaches in Nederland en België de afgelopen jaren zó sterk toegenomen dat je éérst een coach nodig hebt om je weg te vinden het bos van coaches. Gelukkig is er Arnout Van den Bossche!

Met zijn gekende schema’s en zijn onafscheidelijke flipover wijst hij je de weg en geeft hij je de inzichten die je van andere coaches beslist niet zult krijgen... Laat Arnout je coachen, de best denkbare investering in jezelf!

1e rang:   € 24,00

Als je Arnout Van den Bossche op straat tegenkomt, zou je nooit vermoeden dat hij comedian is: eenvoudig kostuum met gekleurde das, zakelijk brilletje en een kort gewiekt kapsel. Je zou wedden dat hij onderweg is naar zijn werk, ergens in een groot betonnen gebouw. Je zou hem vooral niét opmerken.

Jarenlang was hij ook die man. Een ingenieur die werkte voor grote bedrijven waaronder Siemens en Proximus/Belgacom. Hij rijgde de onuitspreekbare functies aan elkaar: purchase analist, Fertigung Techniker, business consultant, senior bid manager,...

Maar deze man won in 2009 Humo's Comedy Cup. En toen werd hij fulltime comedian. Hij maakte de succesvolle show De Relatiefluisteraar,waarmee hij heel Vlaanderen en Nederland afschuimde. Na meer dan vijf jaar promoveerde hij zichzelf volgens de regels van het management tot Senior Executive Comedian.

Inmiddels is Arnout toe aan zijn 3e avondvullende show: Coach!

1e rang :   € 24,00   Normaal tarief
2e rang :   € 21,50   Normaal tarief
1e rang:   € 24,00

Anderen bestelden ook

Kor Hoebe  Kordaat  vr 13 sep. 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Diederik van Vleuten  Bouwjaar '61 ★★★★  wo 23 okt. 2024 - 20:00 uur - Middenzaal Cabaret