toneelgroep ECHO i.s.m. de Veenfabriek - Club Catharsis

Deel deze pagina
wo 15 jan 2020 - 20:00 uur - Middenzaal


Wanneer op een vrouw op zoektocht naar zingeving in een mysterieuze club terecht komt, loopt een gevaarlijk spel gruwelijk uit de hand.

Het stuk roept boeiende vragen op over de verwevenheid van andermans leed en entertainment, en onze collectieve verslaving aan drama. | NRC

1e rang:   € 18,50

Is de zin van het leven te vinden in loutering door pijn en leed? Afgestompt door haar schijnbaar perfecte, maar lege bestaan gaat een vrouw op zoek naar zingeving. Ze belandt in een mysterieuze club waar nachtmerries werkelijkheid worden en de lucht dik is van vervormde geluiden en vreemde muziek. Waar mensen, anders dan in het echte leven, intens leed juist omarmen in plaats van het te willen verdoven. Maar wat begint als een spel, loopt gruwelijk uit de hand.

Zowel in de voorstellingen van ECHO als in die van de Veenfabriek staat de moeizame zoektocht van de mens naar hoe te leven in een zogenaamd maakbare wereld centraal. Zo ook in ‘Club Catharsis’.

“Club Catharsis heeft een spannende balans tussen satire en surrealisme.” | NRC

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 18,50   Normaal tarief
2e rang :   € 16,50   Normaal tarief
1e rang:   € 18,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Toneelgroep Oostpool & Het Nationale Theater  Skylight  do 29 okt 2020 - 20:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Toneel
Toneelgroep Oostpool & Het Nationale Theater  Skylight  vr 30 okt 2020 - 20:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden