Ellen ten Damme & The Magpie Orchestra - Casablanca

Deel deze pagina
wo 02 jun 2021 - 21:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd


Dit concert kan helaas niet doorgaan op 2 juni 2021. Wij zijn nog op zoek naar een vervangende datum. Bezoekers met kaarten worden persoonlijk geïnformeerd wanneer wij een nieuwe datum hebben gevonden.

 

Geen rang (vrije zit):   € 29,50

Ellen ten Damme gaat naar het Zuiden, met Parijs als startpunt voor een muzikale zinnenprikkelende reis. Exotische, spannende ontmoetingen op weg naar sprookjesstad Casablanca leveren de prachtigste Franse liederen op. Of ze ooit aan zal komen is nog maar de vraag. De woestijn is eindeloos, de benzine raakt op en Humphrey Bogart en Ingrid Bergman zijn allang vertrokken uit Casablanca.

Samen met haar achtkoppige superband The Magpie Orchestra brengt top-entertainer Ellen ten Damme een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw. Met muziek van onder andere Charles Aznavour, Francoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker.

“Voor een portie instant geluk en warmte moet je hier zijn” - TROUW

Deze voorstelling is te zien om 19:00 en 21:00 uur.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Geen rang (vrije zit) :   € 29,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 29,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Machine de Cirque  La Galerie  za 05 feb 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Show
Défano Holwijn  Défano Holwijn Live  za 07 mei 2022 - 20:30 uur - Middenzaal Show
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden