Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Int.Symp.Orchestra Lviv & Nat.koor Oekraïne Dumka - Carmina Burana

Deel deze pagina
vr 27 nov 2020 - 20:00 uur - Rabozaal


Dirigent Raymond Janssen tekent samen met het International Symphony Orchestra uit Lviv en het nationale koor van Oekraïne ‘Dumka’ voor een grootse uitvoering van de ‘Carmina Burana’ van componist Carl Orff.

Om kaarten te reserveren in de zaal voor rij 19, 4e rang kunt u telefonisch contact opnemen met onze kassa via 074-255 6789 (maandag t/m zaterdag tussen 12:00 en 16:00 uur).

1e rang:   € 59,00

Het beroemdste stuk uit de Carmina Burana is zonder twijfel ‘O Fortuna’. Het heeft anno 2020 een iconische status bereikt en is toegepast bij tientallen commercials, als basis voor hedendaagse hits en werd gebruikt bij films als Excalibur en The Doors. Dirigent Raymond Janssen presenteert tijdens zijn uitvoering van de Carmina Burana een overweldigende versie van dit spectaculaire nummer.

Geniet van elk moment dat geluk brengt. Deze boodschap vormt het centrale thema van de ‘Carmina Burana’, een muzikaal meesterwerk van de hand van componist Carl Orff. In de 13de eeuw bezongen rondtrekkende monniken en studenten - als reactie op de strenge en vrome idealen van de kerk - het genot van de liefde, de drank en het zwerversleven. Orff gebruikte hun Latijnse en Duitse teksten als basis van zijn ‘Carmina Burana’ en liet zich inspireren door uiteenlopende muzikale bronnen. Het resultaat is een krachtig en opzwepend muziekstuk vol voortstuwende ritmes. Mede dankzij de uitzonderlijke koor- en orkestbezetting maakt dit van elke uitvoering een intense belevenis.

1e rang :   € 59,00   Normaal tarief
2e rang :   € 53,00   Normaal tarief
3e rang :   € 47,00   Normaal tarief
4e rang :   € 41,00   Normaal tarief
Top rang :   € 65,00   Normaal tarief
1e rang:   € 59,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Guido Weijers  Masterclass Geluk  vr 10 apr 2020 - 20:30 uur - Kulturhus Borne Theatercollege
Waylon  My Heroes have always been cowboys (reprise)  do 24 sep 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden