Int.Symp.Orchestra Lviv & Nat.koor Oekraïne Dumka - Carmina Burana

Deel deze pagina
wo 24 nov 2021 - 20:00 uur - Rabozaal


Dirigent Raymond Janssen tekent samen met het International Symphony Orchestra uit Lviv en het nationale koor van Oekraïne ‘Dumka’ voor een grootse uitvoering van de ‘Carmina Burana’ van componist Carl Orff.

Helaas, deze voorstelling is momenteel uitverkocht. Er is een extra concert geboekt op 23 november 2021.

Deze voorstelling is verplaatst van 27 november 2020 naar 24 november 2021. Gasten met kaarten voor de oude datum hebben bericht ontvangen.

1e rang:   € 64,00

Het beroemdste stuk uit de Carmina Burana is zonder twijfel ‘O Fortuna’. Het heeft anno 2020 een iconische status bereikt en is toegepast bij tientallen commercials, als basis voor hedendaagse hits en werd gebruikt bij films als Excalibur en The Doors. Dirigent Raymond Janssen presenteert tijdens zijn uitvoering van de Carmina Burana een overweldigende versie van dit spectaculaire nummer.

Geniet van elk moment dat geluk brengt. Deze boodschap vormt het centrale thema van de ‘Carmina Burana’, een muzikaal meesterwerk van de hand van componist Carl Orff. In de 13de eeuw bezongen rondtrekkende monniken en studenten - als reactie op de strenge en vrome idealen van de kerk - het genot van de liefde, de drank en het zwerversleven. Orff gebruikte hun Latijnse en Duitse teksten als basis van zijn ‘Carmina Burana’ en liet zich inspireren door uiteenlopende muzikale bronnen. Het resultaat is een krachtig en opzwepend muziekstuk vol voortstuwende ritmes. Mede dankzij de uitzonderlijke koor- en orkestbezetting maakt dit van elke uitvoering een intense belevenis.

Om kaarten te reserveren in de zaal voor rij 19, 4e rang kunt u telefonisch contact opnemen met onze kassa via 074-255 6789 (maandag t/m zaterdag tussen 12:00 en 16:00 uur).

Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement bij restaurant Stravinsky reserveren. Kijk onder ‘Arrangementen’ voor meer informatie

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

1e rang :   € 64,00   Normaal tarief
2e rang :   € 58,00   Normaal tarief
3e rang :   € 52,00   Normaal tarief
4e rang :   € 46,00   Normaal tarief
Top rang :   € 70,00   Normaal tarief
1e rang:   € 64,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Nino Gvetadze, Daniel Rowland & Maja Bogdanovic  Briljant en innemend pianospel  zo 12 dec 2021 - 13:30 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Valerius Ensemble & 3 dichters  Poëzie, Muziek en Film  za 29 jan 2022 - 14:30 uur - Middenzaal Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden