Cameretten: Finalistentournee 2018

Deel deze pagina
do 27 dec 2018 - 20:00 uur - Middenzaal


De strijd om de winst van Cameretten Festival 2018 is gestreden! Na de selecties, workshops, try-outs, de halve en de hele finale, is het nu tijd voor de Finalistentournee. De drie aanstormende cabarettalenten staan te popelen. Bereid je voor op een avond keihard lachen!

1e rang:   € 15,00

Cameretten Festival – bedacht door een groep studenten way back in 1966 – is een waar begrip in Nederland. Het festival geldt als dé cabaretkweekvijver, waar duizenden mensen getuige zijn geweest van de eerste voorzichtige podiumstapjes van o.a. Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Daniël Arends. Laat je vanavond verrassen door een nieuwe lichting cabaretiers en zie het toptalent van morgen!

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

Deze voorstelling is ook te zien:
ma         19-11-2018          Vrijhof Enschede, klik hier
do          14-2-2019            Concordia Enschede, klik hier

1e rang :   € 15,00   Normaal tarief
2e rang :   € 13,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

do 27 dec 2018 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Welkomstarrangement - Cameretten

Welkomstarrangement - Cameretten

do 27 dec 2018 - 19:30 uur

We ontvangen u voor aanvang van de voorstelling graag in één van onze foyers met een kopje koffie of thee en een lekker kerstkransje.

1e rang:   € 15,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Rayen Panday  Fenomeen  vr 11 jan 2019 - 20:30 uur - Kulturhus Denekamp Cabaret
Freek de Jonge  De Suppoost  wo 13 mrt 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden