Cabarestafette

Deel deze pagina
wo 17 mrt 2021 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd


Een avondje Cabarestafette is dé ideale plek om jong talent te ‘spotten’. Deze avond betreden drie nieuwe talenten het podium, elk met een geheel eigen stijl. De deelnemers zijn vaak winnaars van verschillende cabaretfestivals. Wie jong, bruisend cabarettalent wil ontdekken, komt naar de Cabarestafette. Met drie uiteenlopende acts is geen avond hetzelfde. Een verrassend leuke avond gegarandeerd!

Let op: vanwege de coronamaatregelen dient u per huishouden of sociale eenheid te reserveren.
Deze voorstelling zou oorspronkelijk plaatsvinden op 13 januari 2021. Gasten die kaarten hadden voor de oude datum hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen.

Geen rang (vrije zit):   € 17,50

De Cabarestafette geeft jong talent de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen.

Eerdere deelnemers van Cabarestafette zijn o.a. Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Lenette van Dongen, Jeroen van Merwijk, Sanne Wallis de Vries, Sara Kroos, Jochem Myjer, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Tim Fransen en Peter Pannekoek.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Geen rang (vrije zit) :   € 17,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Verplaatst: Sanne Wallis de Vries  Kom  za 20 feb 2021 - 20:30 uur - Middenzaal Cabaret
Leids Cabaret Festival  Finalistentour 2020  za 27 mrt 2021 - 20:30 uur - Kulturhus Borne Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden