Verplaatst - Bumba op reis (1+)

Deel deze pagina
zo 18 apr 2021 - 16:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd


Deze voorstelling is verplaatst naar 29 mei 2022. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht ontvangen. Klik hier om kaarten te reserveren voor 29 mei 2022.

Bumba komt naar de schouwburg met een nieuw theateravontuur voor de allerkleinsten. Een kleur- en leerrijke show van Bumba en Bumbalu, samen met al hun vriendjes: Nanadu, Tumbi, Kiwi, Carla en Poppa, en voor de allereerste keer ook met Zinzi, Ituku en Li-Ling. Een unieke theaterervaring voor de allerkleinsten (1+), met aangepast licht- en geluidsniveau.

Kleine Pim mag mee op reis met Bumba en Bumbalu, maar dan raken ze Babilu kwijt! De zoektocht naar Babilu brengt hen naar de het wilde westen, waar ze een echte cowboy en indiaan ontmoeten en naar Afrika waar ze leeuwen en slangen zien. Ze reizen verder naar het koude Sneeuwland, waar ze elkaar leren begroeten als Eskimo’s. Uiteindelijk komen ze aan in Azië en leren ze met stokjes eten!

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Anderen bestelden ook

Introdans  PRETPAKKET (familie)  za 22 mei 2021 - 19:30 uur - Rabozaal Dans
Danstheater Aya  Matties (12+)  do 27 mei 2021 - 19:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden