Maas theater en dans - BullyBully (3+)

Deel deze pagina
zo 24 apr 2022 - 14:30 uur - Middenzaal


Wat hebben een peuter en een gemiddelde wereldleider met elkaar gemeen? Zou die president soms ook een driftbui krijgen in het gangpad van de supermarkt? Of gillen totdat hij krijgt wat hij wil? Laat een dreumes speechen en een volwassen man in pak onzin brabbelen. Als je door je oogharen kijkt, zie je bijna het verschil niet meer. In ‘BullyBully’ ontmoeten twee wereldleiders elkaar in niemandsland. Een cultureclash op duploniveau. Wat volgt is een ongemakkelijke ontmoeting tussen twee kinderachtige, maar machtige volwassenen die stukje bij beetje aan elkaar wennen.

Een peutermusical à la West Side Story over vriendschap en ‘het onbekende’ met twee spelers, veel liedjes, grappig geruzie, gedram en een happy end.

1e rang:   € 9,50

BullyBully is de langverwachte opvolger van ‘Gezocht: konijn’, ‘Aaipet’ en ‘Pak’m’, drie peutervoorstellingen van René Geerlings die duizenden peuters en ouders wereldwijd op het puntje van hun stoel kregen.  "Subliem stuk, grappig en slim" (Paulien Cornelisse over Pak'm), "Briljante voorstelling" (Theaterkrant over Aaipet), "Oergeestige voorstelling" (Theatermaker over Gezocht: konijn). BullyBully wordt gemaakt in zowel Nederland als Turkije (Atta Festival).

Tip: bestel de Serie Jeugdvoorstellingen 4-6 jaar voor slechts € 21,00. Klik hier voor meer informatie en het bestellen van de serie.

Deze voorstelling wordt gespeeld om 11:00 uur en 14:30 uur.

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

1e rang :   € 9,50   Normaal tarief
1e rang :   € 7,50   CJP / Jeugd
2e rang :   € 8,50   Normaal tarief
2e rang :   € 6,50   CJP / Jeugd
1e rang:   € 9,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Toneelgroep Oostpool i.s.m. Theater Sonnevanck  Crazy Stupid (12+)  do 30 sep 2021 - 19:30 uur - Middenzaal Jeugd
Maas theater en dans  De Grote Red Je Reet Show (6+)  zo 24 okt 2021 - 14:30 uur - Middenzaal Jeugd
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden