Maas theater en dans - BullyBully (3+)

zo 24 apr 2022 - 11:00 uur - Middenzaal


Wat hebben een peuter en een gemiddelde wereldleider met elkaar gemeen? Zou die president soms ook een driftbui krijgen in het gangpad van de supermarkt? Of gillen totdat hij krijgt wat hij wil? Laat een dreumes speechen en een volwassen man in pak onzin brabbelen. Als je door je oogharen kijkt, zie je bijna het verschil niet meer. Alleen heeft de een het voor het zeggen en de ander moet doen wat er gezegd wordt.

In BullyBully ontmoeten twee wereldleiders elkaar in niemandsland. Een cultureclash op duploniveau, want wat de boer niet kent dat eet ie niet. Wat volgt is een ongemakkelijke ontmoeting tussen twee kinderachtige, maar machtige volwassenen die stukje bij beetje aan elkaar wennen. Een peutermusical à la West Side Story over vriendschap en ‘het onbekende’ met twee spelers, veel liedjes, grappig geruzie, gedram én -heel belangrijk- een goed einde.

1e rang:   € 9,50

BullyBully is de langverwachte opvolger van ‘Gezocht: konijn’, ‘Aaipet’ en ‘Pak’m’, drie peutervoorstellingen van René Geerlings die duizenden peuters en ouders wereldwijd op het puntje van hun stoel kregen.  "Subliem stuk, grappig en slim" (Paulien Cornelisse over Pak'm), "Briljante voorstelling" (Theaterkrant over Aaipet), "Oergeestige voorstelling" (Theatermaker over Gezocht: konijn). 

Twee voorstellingen
Deze voorstelling wordt gespeeld om 11:00 uur en 14:30 uur.

1e rang :   € 9,50   Normaal tarief
1e rang :   € 7,50   CJP / Jeugd
2e rang :   € 8,50   Normaal tarief
2e rang :   € 6,50   CJP / Jeugd

DE VOLKSKRANT ★★★★☆
BullyBully (3+) brengt een machtsconflict tussen twee wereldleiders terug tot een essentie die zelfs een peuter kan begrijpen.

THEATERKRANT
Hilarische peutermusical met ruziënde wereldleiders.

ILOVETHEATER ★★★★★
BullyBully (3+): Vermakelijke onenigheid

1e rang:   € 9,50

Anderen bestelden ook

155 & Maas theater en dans  Controle (12+)  wo 05 okt 2022 - 19:30 uur - Middenzaal Dans
Theater Sonnevanck & Silbersee i.s.m. Universiteit Twente  Ravi de Robot (5+)  zo 16 okt 2022 - 14:30 uur - Middenzaal Jeugd