Legends of Rock ‘n Roll (USA) - Buddy Holly, Roy Orbison & Elvis Presley

za 24 sep 2022 - 20:00 uur - Rabozaal


Legends of Rock & Roll brengt op overtuigende wijze de legendarische muziek van Buddy Holly, Roy Orbison en Elvis terug op het podium. Voor deze unieke show komen ’s werelds beste tribute artiesten samen in een spectaculair concert. Alle grote hits komen voorbij: ‘Pretty Woman’ en ‘Only The Lonely’ van Roy Orbison, Buddy Holly’s ‘Peggy Sue’ en ‘That’ll Be The Day’, ‘Suspicious Minds’ en ‘In The Ghetto’ van Elvis Presley.

Met een volle bezetting van 14 muzikanten op het podium is dit een feest voor oog en oor. Deze internationale cast heeft zelfs met de originele bandleden samengewerkt en weet daarom als niemand anders hoe deze muziek gespeeld moet worden. This is as close as it gets!

1e rang:   € 39,50

Heeft u er wel eens van gedroomd om Buddy Holly of Roy Orbison in hun hoogtijdagen live te zien? Of Elvis Presley in één van zijn spectaculaire Las Vegas shows?

Legends of Rock & Roll geeft u als geen andere show de mogelijkheid om deze illusie tot leven te brengen. Deze markante productie brengt op nauwkeurige en overtuigende wijze deze iconen terug op het podium.  Alles is eraan gedaan om dit zo realistisch mogelijk te maken. ‘S werelds beste tribute artiesten zijn gekozen voor deze unieke productie. Ze zijn vrijwel niet van echt te onderscheiden. Deze tribute performers hebben overal opgetreden, van Las Vegas tot Azië, hebben talloze awards gewonnen, en nu zijn ze voor het eerst samen in één spectaculaire show.
Alles is tot in de details perfect gerecreëerd. Van de juiste instrumenten tot aan de kleding en brillen die deze legendes destijds droegen. Elvis Presley's originele kledingontwerper heeft speciaal voor dit concert een aantal van Elvis zijn legendarische kostuums tot in de details nagemaakt.

Een weergaloze show van ruim 2 uur met meer dan 25 hits van deze drie onvergetelijke artiesten. Dit mag u niet missen!

1e rang :   € 39,50   Normaal tarief
2e rang :   € 35,50   Normaal tarief
3e rang :   € 31,50   Normaal tarief
4e rang :   € 27,50   Normaal tarief

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Legends of Rock ‘n Roll à € 27,50

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Legends of Rock ‘n Roll à € 27,50

za 24 sep 2022 - 18:00 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 2-gangen keuzemenu voor slechts € 27,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Legends of Rock ‘n Roll à € 32,50

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Legends of Rock ‘n Roll à € 32,50

za 24 sep 2022 - 17:30 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 3-gangen keuzemenu voor slechts €32,50.

U wordt tweeënhalf uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 39,50

Anderen bestelden ook

NIGHT FEVER  The very best of the Bee Gees (staanplaats)  vr 14 okt 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Staanplaatsen Muziek
Jessie Lee & The Alchemists  Blues Night  vr 14 okt 2022 - 20:00 uur - Middenzaal Sta-concert Muziek