Ruud Smulders - BRUUD 2 (try-out)

zo 19 jun 2022 - 20:30 uur - Kulturhus Borne


Ruud Smulders brak in één klap door met de veelbesproken ‘Minuut van Ruud’ in talkshow ‘De Vooravond’ en maakte een onvergetelijke indruk met zijn onnavolgbare stijl in zijn debuutvoorstelling BRUUD.

Nu is hij terug met BRUUD 2. Een comedy special zoals je die kent van Netflix. Zestig minuten. Van de hak op de tak. Waar hilarische gedachtespinsels in rap tempo uit de bocht vliegen. Deze eigenzinnige maker is het publiek altijd één stap voor en de vorm altijd meester. 

Geen rang (vrije zit):   € 16,50

Van rauwe stand-up tot fysieke slapstick en van improvisatie tot snoeiharde hiphopnummers.  In deze comedy special krijgen we een kijkje in het hoofd van deze eigenzinnige maker, waar hilarische gedachtespinsels in rap tempo escaleren.

Ruud Smulders moet je meemaken. Of niet natuurlijk. Dat is helemaal aan jou. 

"Onverwachts", "absurd", "persoonlijk" en "maatschappijkritisch" zijn woorden waar Ruud zelf totaal bij afhaakt als hij ze leest. Multidisciplinair is altijd een goed woord voor een subsidie-aanvraag en in 2014 won hij geen persoonlijkheidsprijs.

Al met al genoeg informatie om zonder enige verwachting te gaan kijken naar iemand die je niet kent. Tenzij je hebt gekeken naar het, tot in den treuren herhaalde, 'Achter gesloten Deuren'. Dan herken je Ruud wel.

Deze voorstelling zou oorspronkelijk plaatsvinden op 14 januari en 6 mei 2022. Gasten die kaarten hadden voor de oude datum hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen.

Locatie: Kulturhus Borne

Geen rang (vrije zit) :   € 16,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 16,50

Anderen bestelden ook

Lebbis  De Ziel  wo 02 nov 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Tineke Schouten  Dubbel  za 05 nov 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Show