Nino Gvetadze, Daniel Rowland & Maja Bogdanovic - Briljant en innemend pianospel

Deel deze pagina
zo 12 dec 2021 - 13:30 uur - Waterstaatskerk


Nino Gvetadze is geboren en opgegroeid in Tbilisi, Georgië. In korte tijd is ze uitgegroeid tot een pianiste van formaat die alom roem oogstte in Azië en Europa. Ze won prijzen bij de Internationale Franz Liszt Competitie in 2008 en won de Berlotti-Buitoini Trust Award in 2010. In haar concert speelt ze werken van Clara Schumann, Robert Schumann, Cyril Scott en Nodar Gabunia.

Let op locatie: Waterstaatskerk Hengelo

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 14 februari 2021. Gasten met kaarten voor de oude datum hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Geen rang (vrije zit):   € 18,00

In het seizoen 18-19 was Nino het gezicht van Radio Classic FM en trad ze solo op in de Waterstaatskerk. Zowel als solist of in concerten met gerenommeerde orkesten maakt zij grote indruk. Haar cd-opname van de 24 preludes van Chopin figureerde op de longlist voor de ‘Preis der deutschen Schallplattenkritik’. Haar nieuwste cd met werk van Cyril Scott behoort tot de beste klassieke albums van 2019.

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Geen rang (vrije zit) :   € 18,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 5,00   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit):   € 18,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Lidy Blijdorp en Tobias Borsboom  In vogelvlucht  zo 14 nov 2021 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Consensus Vocalis & het Valerius Ensemble  Schumann & zoon, Felix en Clara of het gewicht van een naam (try-out)  wo 09 feb 2022 - 20:30 uur - Middenzaal Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden