Jakop Ahlbom - Horror

Deel deze pagina
vr 15 jan 2016 - 20:30 uur - Rabozaal


Superieure hommage aan het horrorgenre: een meeslepend, spannend en visueel theaterspektakel, dat past in de serie voorstellingen die Jakop Ahlbom de afgelopen jaren heeft gemaakt zoals Vielfalt, Innenschau, Het Leven een Gebruiksaanwijzing en Lebensraum.

Deze voorstelling is onderdeel van het BankGiroLoterij Theaterweekend. Dit houdt in dat kaarten slechts € 10,- kosten (inclusief drankje en garderobe) en dat u gratis kunt reserveren voor de film.

 

1e rang:   € 10,00

Angstaanjagende hommage aan het horrorgenre: een meeslepend, spannend en visueel theaterspektakel, dat past in de serie voorstellingen die Jakop Ahlbom de afgelopen jaren heeft gemaakt zoals Vielfalt, Innenschau, Het Leven een Gebruiksaanwijzing en Lebensraum.

Een vrouw komt met haar twee vrienden terug naar het ouderlijk huis, waar ze jaren geleden vertrok. Het huis wordt geteisterd door een tragische familiegeschiedenis. Wat er met haar oudere zus is gebeurd weten de vrienden niet. Haar wraakzuchtige geest maakt zich echter kenbaar aan het gezelschap. In flashbacks dringt het verleden zich op, de onbarmhartige ouders, de beknelde jeugd. De jongste zus wordt hardhandig geconfronteerd met een weggestopt verleden. De enige manier om te overleven is de gruwelijke waarheid onder ogen te zien.

“Ahlbom weet met zijn special effects werkelijk te verrassen, de grenzen van zijn inventiviteit zijn verbluffend. Horror is duister, huiveringwekkend, smerig, komisch en absurd, en bovendien zeer goed gespeeld.” **** Parool

In het kader van het BankGiroLoterij Theaterweekend wordt bij deze voorstelling het volgende randprogramma gratis aangeboden:

Inleiding UITVERKOCHT
Bij deze voorstelling wordt vooraf een inleiding gegeven. Deze start om 19.30 uur in de Wegenerfoyer en is gratis toegankelijk, maar u dient hiervoor wel een kaartje te reserveren. Via de website is dit mogelijk in stap 3 'extra opties'. U vult het gewenste aantal kaarten in, waarna het bestelproces verder afgerond kan worden.

Film: The cabin in the woods
Gasten van de voorstelling 'Horror' kunnen na afloop van de voorstelling om 22.30 uur, gratis een horror-film bezoeken in de filmzaal. In samenwerking met Filmhuis Hengelo draait na afloop van 'Horror' in de Asitozaal de film 'The cabin in the woods': Curt gaat met een stel vrienden vakantie vieren in een afgelegen boshut. Daar gebeuren vreselijke dingen... Wie denkt te weten hoe dit afloopt, zit ernaast. Joss Whedon en Drew Goddard, bekend van series als Buffy the Vampire Slayer, Angel, Alias en Lost, komen met een waanzinnige horrorfilm die alles wat je weet over het genre binnenstebuiten keert.

Deze film is gratis te bezoeken voor wie een kaartje voor 'Horror' heeft gekocht. Reserveren is verplicht. Via de website is dit mogelijk in stap 3 'extra opties'. U vult het gewenste aantal kaarten in, waarna het bestelproces verder afgerond kan worden. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Reserveren voor de voorstelling en randprogrammering via de kassa is uiteraard ook mogelijk. Telnr. kassa 074-2556789 (ma-za 12.00-16.00 uur).

1e rang :   € 10,00   Normaal tarief
1e rang :   € 5,00   CJP / Jeugd
2e rang :   € 9,00   Normaal tarief
2e rang :   € 4,50   CJP / Jeugd
3e rang :   € 8,00   Normaal tarief
3e rang :   € 4,00   CJP / Jeugd
1e rang:   € 10,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Theaterfirma Linea Rekta  Mrs. God  vr 27 nov 2020 - 20:30 uur - Middenzaal Vrije Zit Toneel
Anne Wil Blankers, Johanna ter Steege, Hans Croiset e.a.  Het Oog van de Storm  wo 23 feb 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden