Collectief 33 1/3 en Ragazze Quartet - Black Angels

Deel deze pagina
wo 31 okt 2018 - 20:00 uur - Middenzaal


In ‘Black Angels’ slaan een videokunstenaars-collectief, een strijkkwartet en een vocaal trio de handen ineen en vertolken hoe systemen in elkaar kunnen storten en in hun val de samenleving meesleuren.

In ‘Black Angels’ komen muziek en video op gelijkwaardige wijze samen.

1e rang:   € 18,50

Met spraakmakende programma’s heeft het Ragazze Quartet zich ontwikkeld tot een van de meest frisse en toonaangevende stemmen in de klassieke muziek.

De muziek van Benjamin Britten (Strijkkwartet no.1 op.25 in D groot), George Crumb (Black Angels) en Arvo Pärt (And One of the Pharisees) zijn leidend in de dramaturgie van het programma.

So Nice Theaterdiner

Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 18,50   Normaal tarief
1e rang :   € 11,50   CJP / Jeugd
2e rang :   € 16,50   Normaal tarief
2e rang :   € 10,00   CJP / Jeugd

So Nice Theaterdiner

So Nice Theaterdiner

wo 31 okt 2018 - 17:45 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 21,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 18,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Nino Gvetadze  Pianorecital  zo 11 nov 2018 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Sandra & Jeroen van Veen  The best of Einaudi (LIGPLAATSEN)  za 02 feb 2019 - 20:30 uur - Middenzaal Vrije Zit Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden