Theaterschool Luna - Belle en het beest

Deel deze pagina
za 25 mei 2019 - 19:00 uur - Rabozaal


Na een succesvolle uitvoering van theaterschool Luna van het tragische verhaal van 'het Meisje met de Zwavelstokjes' is het nu tijd voor een vrolijker verhaal: Belle en het Beest!

1e rang:   € 17,50

De jonge prins Adam is op bezoek bij het dorp in de buurt van zijn kasteel. Daar ontmoet hij een raar meisje. Ze hadden vrienden kunnen worden, maar dan komt er een stoere jongen aan: Gaston. Prins Adam maakt verkeerde vrienden. Een vermomde tovenares probeert hem te helpen een goede koning te worden, maar niets werkt. Is het voor hem te laat? Zal hij ooit leren de ware schoonheid van zijn medemens te zien? Zou een raar maar mooi meisje hem kunnen helpen?

De dochter van de kunstenares is een buitenbeetje in het dorp. Ze leest graag, maar dat maakt het soms wel moeilijk om vrienden te maken… Ze wil zo graag een avontuur beleven, net als de personages in haar boeken, maar waar vindt ze die?

Met dit prachtige verhaal sluit Theaterschool Luna het seizoen af en gaan we de zomer in. De hele school doet mee, dus u kunt een groot spektakel verwachten!

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

KMK Johan Willem Friso  Muziektheatervoorstelling Vrij Land  di 20 okt 2020 - 20:15 uur - Rabozaal Regionaal
Twents Theater By Stork Nus  Overtijd  vr 26 mrt 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Regionaal
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden