Verplaatst: Van Hoorne Entertainment - Belle en het Beest, De Musical

Deel deze pagina
za 26 dec 2020 - 15:30 uur - Rabozaal - ongeplaceerd


De magische familiemusicals van Van Hoorne, waaronder ‘De Kleine Zeemeermin’ en ‘Doornroosje’, zijn al vele jaren échte publiekstrekkers. Dit seizoen gaat de sprookjestraditie verder met ‘Belle en het Beest De Musical’. Met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes is Belle en het Beest de mooiste, meeste magische voorstelling voor de hele familie!

Deze voorstelling is verplaatst naar zondag 26 december 2021. Bezoekers met kaarten ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Geen rang (vrije zit):   € 25,50

Echte schoonheid zit van binnen. In één van de meest romantische volkssprookjes speelt Sita de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje die verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Natuurlijk komt ook in dit kleurrijke koninkrijk het altijd populaire, groene tovenaarsduo Titus & Fien tevoorschijn. Uiteraard zorgen zij weer voor een flinke dosis beestachtig goede humor voor jong én oud!

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

De voorstelling is de zien om 13:00 en 15:30 uur.

Geen rang (vrije zit) :   € 25,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 22,50   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit):   € 25,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Danstheater Aya  Matties (12+)  do 27 mei 2021 - 19:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Dans
Duda Paiva  Vergeten Dieren en Verloren Zaken (6+)  zo 06 jun 2021 - 14:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Jeugd
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden