Bee Gees Forever - You should be dancing!

wo 13 nov. 2024 - 20:00 uur - Rabozaal - Muziek

De legendarische gebroeders Gibb schreven talloze hits, zoals ‘To Love Somebody’, ‘Tragedy’, ’Stayin’ Alive’ en ‘How Deep Is Your Love’. Bee Gees Forever speelt ze allemaal.. en meer! Eyecather Mike, de speelse Jeffrey en alleskunner Martijn gaan samen met hun weergaloze band de muziek van de Bee Gees nieuw leven inblazen….en dat werd hoog tijd! 

Een dynamische show met de heerlijk relaxte songs van destijds tot de swingende wereldhits van de band uit de jaren ’70, waarbij de voetjes zéker van de vloer zullen gaan!

Er zijn nog enkele losse/enkele plaatsen beschikbaar. Neem bij interesse contact op via info@schouwburghengelo.nl of 074 2556789.

1e rang:   € 39,50

Hun deelname aan het SBS6/Talpa programma 'The Tribute - Battle of the Bands' (2024) bracht alles in een stroomversnelling: Niet alleen de jury, maar heel Nederland valt voor de charme van deze heren! Mike (Barry Gibb) kan ophouden met stukadoren: hij is nu fulltime Barry! Naast zijn uitmuntende vocalen ontpopt Mike zich ook als één van de grootste Bee Gees fans/kenners van het land! Samen met de speelse Jeffrey en alleskunner Martijn -zijn “Gibb-broers” - vormt hij de kern van Bee Gees Forever. De band mag zeker niet onbenoemd blijven in dit verhaal: Yme (drums), Rik (gitaar) en Kevin (bas) zijn vers afgestudeerd aan de Popacademie in Enschede en rollen zo direct het professionele muzikantenleven in. Naast een perfecte beheersing van hun instrument, tonen zij zich ook uitstekende zangers, wat de prachtige harmonieën alleen maar versterkt.

1e rang :   € 39,50   Normaal tarief
2e rang :   € 36,00   Normaal tarief
3e rang :   € 29,00   Normaal tarief
4e rang :   € 22,25   Normaal tarief
1e rang:   € 39,50

Anderen bestelden ook

Thijs Kemperink & Erwin Nyhoff  Muiters!  do 02 mei 2024 - 20:30 uur - Kulturhus Borne Muziek
Thank You, Frank!  Sinatra by Douglas & BOSCO  do 30 mei 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek