Ragazze Quartet - Bartók Pubquiz voor leek en kenner

Deel deze pagina
do 26 nov 2020 - 20:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


Jong, fris en anders: de middenzaal wordt een gezellige pub waar quizmaster Jim zijn vragen afvuurt. Met sprekende muzikale voorbeelden door het Ragazze Quartet, neemt Jim je mee naar de tijd van Bartók (1881–1945). Zo wordt dat wat ingewikkelde muziek lijkt, net zo gemakkelijk in het gehoor liggend als een popsong. En dat onder het genot van een drankje.

Deze voorstelling is verplaatst naar 25 maart 2021. Bezoekers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen. Klik hier om kaarten te reserveren voor 25 maart 2021.

Tegen het einde van de quiz kun je lezen en schrijven met de muziek van Bartók, en wordt het aansluitende concert een feest der herkenning.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Anderen bestelden ook

Doris Hochscheid, Mattijs van de Woerd en Frans van Ruth  We'll never let you down  do 15 apr 2021 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Klassiek
Arielle Vernède  Canto Ostinato  wo 19 mei 2021 - 20:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden