Ragazze Quartet - Bartók Pubquiz voor leek en kenner

Deel deze pagina
do 25 mrt 2021 - 20:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


Jong, fris en anders: de middenzaal wordt een gezellige pub waar quizmaster Jim zijn vragen afvuurt. Met sprekende muzikale voorbeelden door het Ragazze Quartet, neemt Jim je mee naar de tijd van Bartók (1881–1945). Zo wordt dat wat ingewikkelde muziek lijkt, net zo gemakkelijk in het gehoor liggend als een popsong. En dat onder het genot van een drankje.

Let op: vanwege de coronamaatregelen dient u per huishouden of sociale eenheid te reserveren.

Deze voorstelling zou oorspronkelijk plaatsvinden op 26 november 2020. Gasten die kaarten hadden voor de oude datum hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen.


 

Geen rang (vrije zit):   € 19,50

Tegen het einde van de quiz kun je lezen en schrijven met de muziek van Bartók, en wordt het aansluitende concert een feest der herkenning.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Geen rang (vrije zit) :   € 19,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 19,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Verplaatst: Berghout Ensemble  Rondom de harp  zo 11 apr 2021 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Doris Hochscheid, Mattijs van de Woerd en Frans van Ruth  We'll never let you down  do 15 apr 2021 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden