DansBlok - BALLEN LOS

do 19 sep. 2024 - 20:00 uur - Middenzaal - Dans

De wereld raast voorbij en wij razen mee. We moeten sterk staan, ons kwaad maken, geen twijfel laten zien, recht op ons doel afgaan. Onfeilbare godinnen willen we zijn. Strevend naar alle paradoxale idealen waar we als vrouw aan moeten voldoen. Je moet gewillig en volgzaam zijn, maar niet te makkelijk. Een zelfstandige leider zijn, maar altijd iedereen de ruimte geven. Je moet moeder willen worden, maar ook carrière maken. Je moet mooi zijn, maar niet te verleidelijk of bedreigend. Word niet te oud, ben niet te bot, wees nooit egoïstisch, laat geen angst zien, val op, maar niet te veel. Uiteindelijk doen we alles nèt niet goed genoeg.

We streven altijd naar meer, beter, succesvoller en houden alle ballen hoog. Falen bestaat niet. Maar hoe lang houden we dit vol? Waarom remmen we niet af? Willen we niet verzachten, om hulp durven vragen? We brengen een ode aan vrouwelijkheid en de kracht van kwetsbaarheid. Tijd om alle ballen los te laten! BALLEN LOS brengt een ode aan vrouwelijkheid en de kracht van kwetsbaarheid. Een dansvoorstelling met vier krachtige vrouwen en de serene stem van Oukje den Hollander.

Tip 1: Bestel de Danspas en bezoek 14 dansvoorstellingen voor slechts € 127,50!
Tip 2: Op vrijdag 20 september wordt er een workshop georganiseerd! Lees hieronder meer.

1e rang:   € 21,50

Workshop BALLEN LOS
Wil jij een stuk uit de voorstelling leren dansen? Meld je dan ook aan voor de workshop! Hierin ga je samen met de dansers van DansBlok aan de slag met het moderne, dynamische dansmateriaal van BALLEN LOS. DansBlok staat bekend om haar expressieve danstaal met vloerwerk. Je leert een stuk dansmateriaal uit de voorstelling dat je de avond vooraf op het podium hebt gezien! De workshop vindt plaats op vrijdag 20 september van 19:00 - 20:30 uur in Schouwburg Hengelo en is geschikt voor dansers vanaf 14 jaar met ervaring in moderne dans. Reserveer je plek voor de workshop door het 'arrangement' bij te boeken bij aankoop van kaarten voor de voorstelling (jeugd t/m 16 jaar gratis entree) en laat DansBlok weten wat je danservaring is door te mailen naar info@dansblok.com.

1e rang :   € 21,50   Normaal tarief
1e rang :   € 0,00   Jeugd t/m 16 jaar
2e rang :   € 19,50   Normaal tarief
2e rang :   € 0,00   Jeugd t/m 16 jaar

Workshop Ballen Los

Workshop Ballen Los

vr 20 sep. 2024 - 19:00 uur

'Leids collectief DansBlok laat met BALLEN LOS bevreidende vrouwendans zien.' | Leidsch Dagblad

'Een ode aan vrouwelijkheid en de kracht van kwetsbaarheid.' | Wearepublic.nl

1e rang:   € 21,50

Anderen bestelden ook

Panama Pictures  Tipping Point  za 12 okt. 2024 - 20:30 uur - Middenzaal Dans
Xclusiv Company  Sculptor (15+)  wo 29 jan. 2025 - 19:30 uur - Middenzaal Dans