Het Filiaal & Stadsschouwburg Utrecht - Back to OZ

Deel deze pagina
vr 03 jan 2020 - 19:30 uur - Rabozaal


De familievoorstelling ‘Back to OZ’ in geïnspireerd op het verhaal van ‘The Wizard of Oz’. Ga mee met Doortje (Naomi van der Linden) naar het magische land Oz. Als Doortje per ongeluk in Oz terecht komt gaat ze met haar nieuwe vrienden Blik (Sacha Muller), Stro (Maurits van den Berg) en Leeuw (Jaike Belfor) op zoek naar de grote tovenaar Oz. Samen trotseren ze de gevaren van de Gele Steenweg en de slechte heks van het westen. Maar lukt het Doortje om weer thuis te komen?

Met in de hoofdrol Naomi van der Linden, te zien in het theaterspektakel 'Hanna van Hendrik', te zien van 5 juni t/m 21 juli 2019 op Vliegveld Twenthe.

1e rang:   € 21,50

HET VERHAAL
Als in de tv studio tijdens een uitzending van het weerbericht alles op hol slaat, belandt weervrouw Doortje (Naomi van der Linden), plotseling in de onvoorspelbare wereld van Oz. Met haar nieuwe vrienden Blik, Stro en Leeuw, gaat ze op zoek naar de GROTE OZ en trotseren ze de gevaren van de Gele Steenweg. Maar komt ze ooit nog terug?

In ‘Back to Oz’ zit alles wat een spectaculaire kerstvoorstelling nodig heeft: een swingende band, live videobeelden, acht steengoede acteurs en (spoiler!) een happy end!

“Back to Oz is feestelijk, hartverwarmend familietheater dat duidelijk door iedereen met bakken liefde is gemaakt.” Theaterkrant (Keuze van de criticus)

DE MAKERS
tekst: Don Duyns, regie: Monique Corvers, compositie: Gábor Tarján, videobeeld: Ramses Graus, vormgeving: Jan van Hoof, kostuums: Dymph Boss, poppen: Lisa Louwers, maquettes: Stefanie Bonte, lichtontwerp: Claus den Hartog, geluidsontwerp: Jurriaan Giele

DE CAST
Naomi van der Linden, Jaike Belfor, Ramses Graus, Maurits van den Berg, Sacha Muller, Henke Tuinstra, Eileen Graham (operator), Barend van Daal (stagiair), Rosita Segers (stagiair), Thorsten Alofs (cameraman).

DE BAND
Slagwerk Den Haag: Ryoko Imai, Niels Meliefste, Joey Marijs, Lodewijk Bles
K.O.Brass: Kobi Arditi (trombone), Romain Bly (trompet), Koen Smits (trompet), Randell Heye (trompet), Robert-Jan Looysen (hoorn), Patrick Votrian (tuba)

1e rang :   € 21,50   Normaal tarief
1e rang :   € 17,50   CJP / Jeugd
2e rang :   € 19,00   Normaal tarief
2e rang :   € 15,50   CJP / Jeugd
3e rang :   € 17,00   Normaal tarief
3e rang :   € 14,00   CJP / Jeugd
4e rang :   € 15,00   Normaal tarief
4e rang :   € 12,00   CJP / Jeugd
1e rang:   € 21,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Verplaatst: Jens van Daele's Burning Bridges  Nachthexen IV: Battre  za 06 mrt 2021 - 20:00 uur - Middenzaal Dans
  Cabarestafette  wo 17 mrt 2021 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden