Het Filiaal & Stadsschouwburg Utrecht - Back to OZ

Deel deze pagina
vr 03 jan 2020 - 19:30 uur - Rabozaal


Back to Oz is een unieke combinatie van live film, theater en muziek. Met een tekst van Don Duyns gebaseerd op alle boeken over Oz. Met een swingende band samengesteld uit musici van K.O.Brass en Slagwerk Den Haag, die de muziek van componist Gábor Tarján speelt. Met een cameraman op de vloer die voor live videobeelden zorgt. En met een cast van negen acteurs die moeiteloos schakelt tussen spel, zang, camera’s en miniatuur. Kortom, spectaculair muziektheater met een happy end waar je met een beetje meer hart, verstand en moed uit komt!

Met in de hoofdrol Naomi van der Linden, te zien in het theaterspektakel 'Hanna van Hendrik', te zien van 5 juni t/m 21 juli 2019 op Vliegveld Twenthe.

1e rang:   € 21,50

HET VERHAAL
Als in de tv studio tijdens een uitzending van het weerbericht alles op hol slaat, belandt weervrouw Doortje (Naomi van der Linden), plotseling in de onvoorspelbare wereld van Oz. Met haar nieuwe vrienden Blik, Stro en Leeuw, gaat ze op zoek naar de GROTE OZ en trotseren ze de gevaren van de Gele Steenweg. Maar komt ze ooit nog terug?

In ‘Back to Oz’ zit alles wat een spectaculaire kerstvoorstelling nodig heeft: een swingende band, live videobeelden, acht steengoede acteurs en (spoiler!) een happy end!

DE MAKERS
tekst: Don Duyns, regie: Monique Corvers, compositie: Gábor Tarján, videobeeld: Ramses Graus, vormgeving: Jan van Hoof, kostuums & poppen: Lisa Louwers, maquettes: Stefanie Bonte, lichtontwerp: Claus den Hartog, geluidsontwerp: Jurriaan Giele

DE CAST
Naomi van der Linden, Jaike Belfor, Ramses Graus, Maurits van den Berg, Sacha Muller, Henke Tuinstra, Eileen Graham (operator), Barend van Daal (stagiair), Rosita Segers (stagiair), Bart Verhoeven (cameraman)

DE BAND
Slagwerk Den Haag: Ryoko Imai, Niels Meliefste, Joey Marijs
K.O.Brass: Kobi Arditi (trombone), Romain Bly (trompet), Randell Heye (trompet), Robert-Jan Looysen (hoorn), Patrick Votrian (tuba)

1e rang :   € 21,50   Normaal tarief
1e rang :   € 17,50   CJP / Jeugd
2e rang :   € 19,00   Normaal tarief
2e rang :   € 15,50   CJP / Jeugd
3e rang :   € 17,00   Normaal tarief
3e rang :   € 14,00   CJP / Jeugd
4e rang :   € 15,00   Normaal tarief
4e rang :   € 12,00   CJP / Jeugd
1e rang:   € 21,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  De vloer op  za 21 sep 2019 - 20:00 uur - Middenzaal Toneel
SOIL Muziektheater  Waai (2+)  zo 06 okt 2019 - 15:30 uur - Middenzaal Jeugd
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden