Ruud Hermans - Back In Town

Deel deze pagina
do 10 sep 2020 - 20:30 uur - Rabozaal - ongeplaceerd


Velen zullen het vertrouwde stemgeluid van Ruud Hermans kennen van de radio. Jarenlang presenteerde hij verschillende programma’s, waaronder Het Theater Van Het Sentiment en Country Time (KRO). Daarnaast was hij een van de meest gewaardeerde singer-songwriters in de Nederlandse country scene. Iedereen kende de hit Somewhere Between, die hij scoorde met zijn band The Tumbleweeds. Nu heeft die prachtcarrière nieuwe glans gekregen op het podium van The Voice Senior!

Let op: vanwege de coronamaatregelen dient u per huishouden of sociale eenheid te reserveren.

 

Geen rang (vrije zit):   € 21,50

Tijdens de eerste uitzending van het nieuwe seizoen van The Voice Senior liet zanger Ruud direct een verpletterende indruk achter en dit blijft hij ook doen bij zijn volgende shows. In Back In Town zal Ruud samen met zijn band, naast zijn eigen songs, een aantal Americana/country klassiekers ten gehore brengen. De songs worden omlijst met verhalen en anekdotes uit de tijd dat hij als radiopresentator de grote country iconen uit Amerika interviewde.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Geen rang (vrije zit) :   € 21,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 21,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Verplaatst: FOURCE  In concert  za 24 apr 2021 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Muziek
The Cosmic Carnival  Fleetwood Mac, the incredible story  do 29 apr 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden