Ashton Brothers - BROTHERS ★★★★★ (reprise)

wo 26 feb. 2025 - 20:00 uur - Rabozaal - Show

Vorig seizoen gaf ons publiek Brothers  een 9,5 en de Ashton Brothers brengen hun spektakelshow nog een keer terug naar onze schouwburg! 

Met onverschrokken ‘visuele poëzie en absurdistisch variété’ (De Telegraaf) nemen ze je mee in hun oneindige universum. Een eigen kosmos van magie en muzikaliteit, met spectaculaire en hilarische halsbrekende toeren. Een verrassende kijk op de veerkracht van ons bestaan en van de planeet waarop we ronddolen. Dwars door fysieke grenzen van theater. Dwars door ruimte en tijd. Dwars door huid en haar, in een rechte lijn naar je hart. 

1e rang:   € 31,00

Ashton Brothers zijn een internationaal gelauwerde variété-spektakelgroep bestaande uit Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans. Voor de duizelingwekkende variété-show Brothers is de groep versterkt met het duo Niek & Guy, dat in april 2023 het publiek van de sokken blies tijdens de finale van de Wim Sonneveldprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn. ‘The hardest working men in showbizz’ hebben elke avond maar één doel: hun publiek verwonderen, ontroeren en laten lachen tot ze niet meer kunnen. 

1e rang :   € 31,00   Normaal tarief
2e rang :   € 28,00   Normaal tarief
3e rang :   € 21,50   Normaal tarief

'Ook van het milieuprobleem maken de Ashton Brothers fraai theater.' | Het Parool
'Met nieuwe leden Niek & Guy overtreffen de Ashton Brothers werkelijk alles.' | Theaterkrant'
'De Ashtons zijn in absolute topvorm.' ★★★★★ | de Volkskrant
'Adembenemende, spectaculaire show.' ★★★★★ | Scenes

 

1e rang:   € 31,00

Anderen bestelden ook

  Australia's Thunder from Down Under  di 18 mrt. 2025 - 20:00 uur - Rabozaal Show
The James Whale Orchestra  Amelie  do 17 apr. 2025 - 20:00 uur - Rabozaal Show