Arm met een dure smaak (14+) | HNT Jong - Muziektheater over The Rich Life

wo 13 mrt 2024 - 19:30 uur - Middenzaal - Jeugd

Drie jonge mensen dromen van een leven zonder geldzorgen maar moeten ondertussen dealen met de ruwe realiteit. Ondertussen laten de socials zien dat living in luxury echt haalbaar is. Illusie of reality?

Brienne, Nourdin en Shanna zijn nu eindelijk de trendsetters. De smaakmakers. Dat denken ze. Dat hopen ze. Ze doen zich rijk voor, maar the struggle is real. Je hoopt dat niemand door heeft wat er allemaal aan de hand is. Dat je thuis je lunchbox niet gevuld krijgt. Dat je geen vaste veilige woonplek hebt, dat je je constant anders voor moet doen.

Ze zitten bij elkaar in de klas, elk met een geheim. Langzaam ontdekken ze meer van elkaar en dromen van een andere wereld, een wereld waarin ze rijk zijn. Maar steeds worden ze ruw de realiteit in getrokken want je mist nog je Air Max, je thuis en je plek.

Tweede kaartje gratis?
Bij aankoop van een kaartje kan het tweede kaartje worden betaald met droge voedingswaren. Deze worden verzameld voor de lokale voedselbank! Kijk hier voor alle informatie.

1e rang:   € 14,50

Regisseur Gavin-Viano studeerde in 2020 af aan de Toneelacademie Maastricht als regisseur en maakt uitgesproken visuele voorstellingen over gemeenschappen en onderwerpen die in de samenleving niet goed gehoord worden. Op dit moment rond hij na drie voorstellingen het ontwikkelingstraject bij Frascatie producties af.

'Doordat ik in armoede ben opgegroeid, werd ik gestimuleerd door mijn familie om boeken en verhalen  te schrijven, een gezin waar Gospelmuziek heel belangrijk was. Nu regisseer ik voorstellingen waarin zowel tekst, fysiek theater als muziek als een saamhorige explosie een verhaal vertellen.' | Regisseur Gavin-Viano

Acteurs Rochelle Deekman, Marouan Bendehmane, Florence Vos Weeda.

Aanvang: 19:30 uur
Pauze: er is geen pauze
Verwachte eindtijd: 20:45 uur

1e rang :   € 14,50   Normaal tarief
2e rang :   € 13,00   Normaal tarief

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Arm met een dure smaak (14+) à € 29,50

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Arm met een dure smaak (14+) à € 29,50

wo 13 mrt 2024 - 17:30 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 2-gangen keuzemenu voor slechts € 29,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Arm met een dure smaak (14+) à € 34,50

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Arm met een dure smaak (14+) à € 34,50

wo 13 mrt 2024 - 17:00 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 3-gangen keuzemenu voor slechts €34,50.

U wordt tweeënhalf uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

'Dromen met een lege maag is niet makkelijk, toont de voorstelling 'Arm met een dure smaak' [...] Theatermaker Gavin-Viano baseerde deze theatervoorstelling onder meer op eigen ervaringen met opgroeien in armoede.' ★★★ | de Volkskrant

1e rang:   € 14,50

Anderen bestelden ook

Kim van Zeben & Rogier in 't Hout  Beuk! (4+) ★★★★  zo 10 mrt 2024 - 14:30 uur - Middenzaal Jeugd
De Dansers  Hush  do 21 mrt 2024 - 19:30 uur - Middenzaal Dans