Toneelschuur Producties - Andromache

Deel deze pagina
do 12 apr 2018 - 19:30 uur - Middenzaal


Na ‘Smekelingen’ en ‘Troje Trilogie’ presenteert Toneelschuur Producties opnieuw een stuk gebaseerd op een klassieke Griekse tragedie: ‘Andromache’ van Jean Racine.

1e rang:   € 17,50

Na ‘Smekelingen’ en ‘Troje Trilogie’ presenteert Toneelschuur Producties opnieuw een stuk gebaseerd op een klassieke Griekse tragedie: ‘Andromache’ van Jean Racine. Hierin raken Andromache, Orestes, Hermione en Pyrrhus in de nasleep van de Trojaanse Oorlog verstrikt in een dodelijk web van hartstocht, jaloezie, eer, wraak en onmogelijke liefdes.

Met een ijzersterke cast bestaande uit Roeland Fernhout, Steven Ivo, Kirsten Mulder, Ellen Parren en Matthijs IJgosse gaat regisseur Olivier Diepenhorst dit taalmonument uit 1667 te lijf. Diepenhorst wil de personages niet neerzetten als slachtoffers van een onmogelijke liefde, maar als mensen die niet los kunnen komen van de geweldspiraal waarin zij leven.

Inleiding

Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost € 2,50 en begint om 18:45 uur. De inleiding is te reserveren in stap 3 bij de voorstelling.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
2e rang :   € 15,50   Normaal tarief
1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Orkater  237 redenen om door te gaan  vr 12 apr 2019 - 20:30 uur - Middenzaal Toneel
Het huis van Asporaat  Judeska in de TBS-kliniek  za 20 apr 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden