Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Toneelgroep Oostpool - Allemaal Mensen | UMUNTU

Deel deze pagina
vr 18 okt 2019 - 20:30 uur - Middenzaal


In 2018 maakte Marcus Azzini met een nieuwe generatie talentvolle acteurs de persoonlijke mozaïekvoorstelling ‘Umuntu Ngumuntu Ngabantu’ (Ik Ben Omdat Wij Zijn). 
Gebruikmakend van dezelfde werkvorm als bij ‘Allemaal Mensen’, vormen de persoonlijke verhalen van een groep jonge talenten de basis voor een brutale, geestige en ontroerende voorstelling over identiteit, diversiteit en inclusiviteit.

"Opnieuw een gouden greep" | de Volkskrant ★★★★

1e rang:   € 18,50

De acteurs stellen zich voor aan het publiek en proberen zich van hun beste kant te laten zien. Maar het blijkt nog niet zo eenvoudig je identiteit onder woorden te brengen. Gaandeweg worden de hokjes waar zij zich in- en uitvechten kleiner en de scheidslijn tussen werkelijkheid en fictie onbelangrijk. 

“Allemaal mensen | Umuntu is een vooral verbindende theaterviering van diversiteit. Door deze jonge spelers meteen op tournee te sturen, neemt Oostpool bovendien een lovenswaardige verantwoordelijkheid in het presenteren van een nieuwe theatergeneratie. En als ze uiteindelijk allemaal hun eigen en elkaars hokjes hebben bevraagd, bevochten en verdedigd, voert Azzini ze alle tien op als Goden – niet ondanks maar dankzij hun verschillen – met maar één gemene deler: ze schitteren.” | Theaterkrant.nl

Tip: bestel de Serie Oostpool voor slechts € 49,50

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak u theateravond compleet!'.

1e rang :   € 18,50   Normaal tarief
1e rang :   € 12,50   CJP / Jeugd
2e rang :   € 16,50   Normaal tarief
2e rang :   € 11,00   CJP / Jeugd
1e rang:   € 18,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Huub Stapel  Het Huwelijk (reprise)  di 22 dec 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Toneel
Thijs Borsten & Izaline Calister  Het eiland van mijn vader  wo 01 jul 2020 - 21:00 uur - Middenzaal Vrije Zit Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden