JW Roy - A Room full of Strangers

Deel deze pagina
vr 04 mei 2018 - 20:30 uur - Middenzaal

JW Roy zingt over zijn eigen leven, maar ook over dat van mensen die dichtbij hem staan.

1e rang:   € 18,50

Na het succesvolle ‘Dry Goods and Groceries’ is JW Roy terug met een splinternieuw album en muziektheaterprogramma. Samen met zijn band The Royal Family zingt en vertelt JW Roy zoals alleen hij dat kan: met passie, innemend en humoristisch. 

JW Roy zingt over zijn eigen leven, maar ook over dat van mensen die dichtbij hem staan. En over de vreemde vogels in zijn leven, de outsiders in de maatschappij en in zijn muziekgenre: de Americana, country en rootsmuziek. En terecht, want zeg nou zelf, wat is een wereld zonder paradijsvogels?

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Deze voorstelling is ook te zien:
31 maart 2018 | ZINiN Nijverdal | Klik hier

1e rang :   € 18,50   Normaal tarief
2e rang :   € 16,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - JW Roy

So Nice Theaterdiner - JW Roy

vr 04 mei 2018 - 18:15 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 18,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Kim Hoorweg vs Nawras Altaky  Thijs Borsten Daagt uit  wo 21 mrt 2018 - 20:30 uur - Middenzaal Muziek
Karsu  Plays Atlantic Records  vr 13 apr 2018 - 20:30 uur - Middenzaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden