The Hollies met Tony Hicks, Bobby Elliot - The Best of The Hollies

Deel deze pagina
za 19 mei 2018 - 20:00 uur - Rabozaal

De in de jaren 60 en 70 ongekend populaire Engelse popgroep The Hollies geeft een uniek optreden in Schouwburg Hengelo. Mét originele bandleden en voor het eerst sinds jaren in Nederland!

1e rang:   € 49,50

The Hollies behoren met The Beatles en The Rolling Stones tot de meest succesvolle bands van de Britse Invasie halverwege de jaren zestig. Ze scoorden maar liefst 29 hits in de Nederlandse Top 40, waaronder ‘The Air That I Breathe’, ‘Just One Look’, ‘Stop, Stop, Stop’, ‘Long Cool Woman (In A Black Dress)’, ‘Sandy’, ‘I’m Alive’, ‘Bus Stop’, ‘Carrie Anne’ en ‘He Ain’t Heavy, He’s My Brother’. 

De band werd in 1962 in Manchester opgericht door Graham Nash en vanaf het prille begin maken gitarist en zanger Tony Hicks en meesterdrummer Bobby Elliot deel uit van de groep. The Hollies staan bekend om hun tijdloze nummers en de meerstemmige, harmonieuze zang die na vijftig jaar nog niets aan zeggingskracht heeft ingeboet. De huidige band bestaat naast Bobby Elliott en Tony Hicks uit musici die al decennialang met The Hollies spelen. De bandleden hebben in het verleden met vele andere grootheden gespeeld, zoals Cliff Richard, Chuck Berry, Clannad, The Three Degrees en Killing Joke.

De groep treedt gemiddeld nog steeds drie avonden per week op, maar was in Nederland voor het laatst in 2008 te bewonderen. In het voorjaar van 2018 komen The Hollies voor slechts vier concerten naar ons land, waarvan één in Hengelo! 

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang:   € 49,50   Normaal tarief
2e rang:   € 44,50   Normaal tarief
3e rang:   € 39,50   Normaal tarief
4e rang:   € 34,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - The Hollies

So Nice Theaterdiner - The Hollies

za 19 mei 2018 - 18:00 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 49,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Philippe Elan & Amstel Saxofoon Quartet  Sax avec Elan  do 23 nov 2017 - 20:00 uur - Middenzaal Klassiek
Nick & Simon  Aangenaam  za 16 dec 2017 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden