The Hollies met Tony Hicks, Bobby Elliot - The Best of The Hollies

Deel deze pagina
za 19 mei 2018 - 20:00 uur - Rabozaal

De in de jaren 60 en 70 ongekend populaire Engelse popgroep The Hollies geeft een uniek optreden in Schouwburg Hengelo. Mét originele bandleden en voor het eerst sinds jaren in Nederland!

1e rang:   € 49,50

The Hollies behoren met The Beatles en The Rolling Stones tot de meest succesvolle bands van de Britse Invasie halverwege de jaren zestig. Ze scoorden maar liefst 29 hits in de Nederlandse Top 40, waaronder ‘The Air That I Breathe’, ‘Just One Look’, ‘Stop, Stop, Stop’, ‘Long Cool Woman (In A Black Dress)’, ‘Sandy’, ‘I’m Alive’, ‘Bus Stop’, ‘Carrie Anne’ en ‘He Ain’t Heavy, He’s My Brother’. 

De band werd in 1962 in Manchester opgericht door Graham Nash en vanaf het prille begin maken gitarist en zanger Tony Hicks en meesterdrummer Bobby Elliot deel uit van de groep. The Hollies staan bekend om hun tijdloze nummers en de meerstemmige, harmonieuze zang die na vijftig jaar nog niets aan zeggingskracht heeft ingeboet. De huidige band bestaat naast Bobby Elliott en Tony Hicks uit musici die al decennialang met The Hollies spelen. De bandleden hebben in het verleden met vele andere grootheden gespeeld, zoals Cliff Richard, Chuck Berry, Clannad, The Three Degrees en Killing Joke.

De groep treedt gemiddeld nog steeds drie avonden per week op, maar was in Nederland voor het laatst in 2008 te bewonderen. In het voorjaar van 2018 komen The Hollies voor slechts vier concerten naar ons land, waarvan één in Hengelo! 

1e rang:   € 49,50   Normaal tarief
2e rang:   € 44,50   Normaal tarief
3e rang:   € 39,50   Normaal tarief
4e rang:   € 34,50   Normaal tarief
1e rang:   € 49,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Supertrap  The Paris tour and more  vr 06 okt 2017 - 20:00 uur - Middenzaal Muziek
Hundred Seventy Split  Blues Festival  vr 13 okt 2017 - 20:00 uur - Middenzaal Sta-concert Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden